Ya zaten o adam nerden türedi , çıktı ben her daim bu tür pisliklerle savaşıyorum gibi garip gurup laflar...
Yani tamam şuna OK diyorum - bu yapıldı çünkü metin ya da eşref tek başlarına olmayacak bunlardan diye düşünüldü..
Anlamadığım kısım , ibrasızlıktan sonra 1 ay vardı niye hiç hazırlanmadılar o zaman - bu adamlar adaylıklarını koyacağı belliydi o zaman akıllar neredeydi.
Bir organizasyon işi bu doğrudur , bir yandan MÖ'ye gerek var mıydı bilemedim (Dursun'a antipati ve asla diye yaklaşanlar kesin ciddi kitledir , belkide orayı yumuşatma mı düşündüler ama MÖ hakikaten çok tehlikeli - hoşunada gidiyordur "Başkan diilim ama başkanın ipi elimde" diye bakıyordur olaya eminim)
Dursun listesinde tek medet umduğum Cemal ile Erden...onlardan fayda alınamazsa zaten fos, kaç seneyi heba ederler allah bilir. Ya da bahsi geçen projeler ele yüze bulaşırsa elden gider kulüp(yani öyle böyle iddasız kalmaz hepimiz şaşar şaşar izleriz)
GS'de benim gördüğüm resim bu : Herkese mikrofon ver bir torba laf- gel iş yap de hepsi sus pus. Al yani ite kaka ne isimler altında kimler buluşuyor.