Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Başlığı | 11 Haziran 2022

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bana kalırsa Direk Nuri Şahin ile Girerim seçime Nede olsa Artık Taraftar Artık genç Yetenek istiyor Fatih Terim baba eywallah bizim canımız ciğerimiz o da ister artık genç dinamik çalıştırsın bizi yaşasın Galatasaray Nuri Şahin Okan buruk arasında Tercih yapılsın

Bugün Özbek yönetimi toplanacaktı di mi ? Haberler düşer heralde

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Esrefin bukadar ısrarcı olması hiç hoşuma gitmiyor bir amacı yok 1 senedir konuşuyor proje yok,para verecek tek kişi bile yok ama inatla ısrar ediyor koltuğa bir oturursa ölmeden kalkmam diyen bunak siyasetçileri animsatiyor

Esrefin bukadar ısrarcı olması hiç hoşuma gitmiyor bir amacı yok 1 senedir konuşuyor proje yok,para verecek tek kişi bile yok ama inatla ısrar ediyor koltuğa bir oturursa ölmeden kalkmam diyen bunak siyasetçileri animsatiyor

Olsun genede iyidir muhalefeti oynayan biri - diğer türlü meydan boş tek adaya kalmış gibi durum olabilirdi. O daha kötü bence

beleş topçular bir bir kaçıyor, seçimi bu kadar ileri tarihe erteleyenler her kimse gün yüzü görmesinler

Eşrefin yaptığı tamamen kendi cıkarlarını Galatasarayın önüne koymaktır.burak elmas denen çapsızdan hiç mi ders çıkarmıyorsun.Ne paran var ne projen var ne futbol aklın var neymiş diksiyonu iyimiş saçma sapan argümanlarAday olduğunda Dursun Özbekten para isteyen adamsın sen ya hangi yüzle adaylıktan çekilmiyorsun.

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Her şey bir kenara iki adayında sanki seçilmiş gibi önceden hazırlık yapmış olarak 11 Hazirana gelmeleri lazım.

Gerekirse ara Burak Elmas'ı Sensibile ne yapıyor sor - vs vs vs.

Mazbatayı aldım işlere sonra başladım ol-maz. Çok ciddi hazırlık yapmaları lazım. Dursun ekibi daha fazla favori durdukları için.

Yani mazbatayı aldımı - çat çat çat çat 1 haftada 3 -4 somut işler olmalı. TD'dir - iç transferdir başkadır - Resmi teklif alan oyuncuların değerlendirilmesidir ya da tok satıcı oynayıp fiyat arttırmadır yani yapacak ANORMAL iş var. eller cepte 11 haziranı bekleyen kazansa bile batar

Zira umarım şöyle bir günü yaşamayız. Dursun ekibi kazandı seçimi , 17 haziran oldu ve MÖ ile ekibi istifa etti "Biz anlaştık - zemin hazırladık onlar başka şeyler istedi - fikir birliğimiz olmadı , yollarımız ayrılıyo" Yönetim yarısı MÖ olduğu için tekrar kriz , tekrar seçim vs vs

İki şahıstanda tiksiniyorum ama aman diyeyim böyle günler görmeyelim.

Zira umarım şöyle bir günü yaşamayız. Dursun ekibi kazandı seçimi , 17 haziran oldu ve MÖ ile ekibi istifa etti "Biz anlaştık - zemin hazırladık onlar başka şeyler istedi - fikir birliğimiz olmadı , yollarımız ayrılıyo" Yönetim yarısı MÖ olduğu için tekrar kriz , tekrar seçim vs vs

İki şahıstanda tiksiniyorum ama aman diyeyim böyle günler görmeyelim.
Ben bekliyorum bunu. Haaa hemen olmaz. Ama bölünme olacaktır şüphesiz.

Umarım bu bölünme başarısızlık sonrası olmasın.

Ben bekliyorum bunu. Haaa hemen olmaz. Ama bölünme olacaktır şüphesiz.

Umarım bu bölünme başarısızlık sonrası olmasın.

Bunu bende bekliyorum çünkü iki isimde "ben"ci - hele hele MÖ , yarın öbür gün desteğim olmasa bu oluşum olmayacaktı - bugünleri bana borçlu egosuyla gereksiz ağzını açabilir.

Ama olacaksa arada değil - bir sezon giderken değil , sezon sonu vs olmalı . Ya da olacaksa hakikaten 11 Hazirana kadar olmalı. Ben adı geçenlerin %60 ının - belki fazlasının derdinin GS olduğunu düşünmüyorum kesinlikle. İsim yapma- PR yapma - işe ortak olma gibi çok gündem vardır. He ligde kovala şampiyonluğu taraftar zaten bu tür düşünmeyecek.

Yani başkan arkalarına dizilen insanların hepsi GS aşkıyla yanıp tutuşmuyordur orda. Büyük risk var o noktada.

Bunu bende bekliyorum çünkü iki isimde "ben"ci - hele hele MÖ , yarın öbür gün desteğim olmasa bu oluşum olmayacaktı - bugünleri bana borçlu egosuyla gereksiz ağzını açabilir.

Ama olacaksa arada değil - bir sezon giderken değil , sezon sonu vs olmalı . Ya da olacaksa hakikaten 11 Hazirana kadar olmalı. Ben adı geçenlerin %60 ının - belki fazlasının derdinin GS olduğunu düşünmüyorum kesinlikle. İsim yapma- PR yapma - işe ortak olma gibi çok gündem vardır. He ligde kovala şampiyonluğu taraftar zaten bu tür düşünmeyecek.

Yani başkan arkalarına dizilen insanların hepsi GS aşkıyla yanıp tutuşmuyordur orda. Büyük risk var o noktada.
Şöyle düşünüyorum..

Bu seçimi erteleten Adnan Oktar muride camianın Dursun için zemin hazırlamak amacıyla yaptırdığını düşünmeye başladım. Ertelenmeseydi sadece Eşref ve Metin girecekti seçime çünkü. Ertelenice de bir şekilde Dursun'u ikna ettiler, Adnan Oktar muridi de seçimden çekildi, Metin'i de Dursun'un altına koydular bence.

Şöyle düşünüyorum..

Bu seçimi erteleten Adnan Oktar muride camianın Dursun için zemin hazırlamak amacıyla yaptırdığını düşünmeye başladım. Ertelenmeseydi sadece Eşref ve Metin girecekti seçime çünkü. Ertelenice de bir şekilde Dursun'u ikna ettiler, Adnan Oktar muridi de seçimden çekildi, Metin'i de Dursun'un altına koydular bence.
Ya zaten o adam nerden türedi , çıktı ben her daim bu tür pisliklerle savaşıyorum gibi garip gurup laflar...

Yani tamam şuna OK diyorum - bu yapıldı çünkü metin ya da eşref tek başlarına olmayacak bunlardan diye düşünüldü..
Anlamadığım kısım , ibrasızlıktan sonra 1 ay vardı niye hiç hazırlanmadılar o zaman - bu adamlar adaylıklarını koyacağı belliydi o zaman akıllar neredeydi.

Bir organizasyon işi bu doğrudur , bir yandan MÖ'ye gerek var mıydı bilemedim (Dursun'a antipati ve asla diye yaklaşanlar kesin ciddi kitledir , belkide orayı yumuşatma mı düşündüler ama MÖ hakikaten çok tehlikeli - hoşunada gidiyordur "Başkan diilim ama başkanın ipi elimde" diye bakıyordur olaya eminim)

Dursun listesinde tek medet umduğum Cemal ile Erden...onlardan fayda alınamazsa zaten fos, kaç seneyi heba ederler allah bilir. Ya da bahsi geçen projeler ele yüze bulaşırsa elden gider kulüp(yani öyle böyle iddasız kalmaz hepimiz şaşar şaşar izleriz)

GS'de benim gördüğüm resim bu : Herkese mikrofon ver bir torba laf- gel iş yap de hepsi sus pus. Al yani ite kaka ne isimler altında kimler buluşuyor.

Ya zaten o adam nerden türedi , çıktı ben her daim bu tür pisliklerle savaşıyorum gibi garip gurup laflar...

Yani tamam şuna OK diyorum - bu yapıldı çünkü metin ya da eşref tek başlarına olmayacak bunlardan diye düşünüldü..
Anlamadığım kısım , ibrasızlıktan sonra 1 ay vardı niye hiç hazırlanmadılar o zaman - bu adamlar adaylıklarını koyacağı belliydi o zaman akıllar neredeydi.

Bir organizasyon işi bu doğrudur , bir yandan MÖ'ye gerek var mıydı bilemedim (Dursun'a antipati ve asla diye yaklaşanlar kesin ciddi kitledir , belkide orayı yumuşatma mı düşündüler ama MÖ hakikaten çok tehlikeli - hoşunada gidiyordur "Başkan diilim ama başkanın ipi elimde" diye bakıyordur olaya eminim)

Dursun listesinde tek medet umduğum Cemal ile Erden...onlardan fayda alınamazsa zaten fos, kaç seneyi heba ederler allah bilir. Ya da bahsi geçen projeler ele yüze bulaşırsa elden gider kulüp(yani öyle böyle iddasız kalmaz hepimiz şaşar şaşar izleriz)

GS'de benim gördüğüm resim bu : Herkese mikrofon ver bir torba laf- gel iş yap de hepsi sus pus. Al yani ite kaka ne isimler altında kimler buluşuyor.
Adnan Polat'ın son dönemi gibi bir sezon izleyebiliriz bence. Yeni mehmet Helvacı da Metin Öztürk olur.

İstifa etmez ama yönetim içinde muhalefet olur gibi geliyor bana.

Hic olmazsa 4 Haziran'da olsaydi
bende katılıyorum , şu kongrenin ilk tarihi hep ertelenebilir konsepti çok saçma (apt yöneticiliğini yapıyorum burda bile ilk günü sallamıyor kimse ben 1 hafta bütçe kasa ödemeler bekliyorum el mecbur her sene genel kurulunda)

Sonuç Ne Olursa Olsun Ben Burak Elmastan Menun Değilim Renktaşlar Bakın Başkanın Yaptığı Onca Tedbirsizlik Ön Plana Çıktı ? Ben Burak Elmastan Hiç Bir Verim alamadım Lakin 1Gün Olsun Ben Memnun Kalmadım Işıtan Günü Hala Savunması Bizleri Dahada Derinden Üzmüştür Malesef Başkan Yapmadın Yapmayacağın Ortada Biz Taraftalar Olarak Senden Memnun Kalmadık 1Haziran Son Günün Olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt