Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Başlığı | 11 Haziran 2022

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dursuncu olacağım hiç aklıma gelmezdi
1642582615957.webp

Cibara. Özgörkey, Erden Timur, Levent Yelkencioğlu(Camia içinde önemli bir isim diye aklımda kalmış) bunlar önemli isimler yine maddi olarakta Dikran Güymezgil, Rıza Morova da iyi isimler gibi gözüküyor. Normal de bu liste çok büyük farkla kazanmalı özellikle karşı listeye bakınca ama Özbek- Öztürk insanların midesini bulandırıyor biraz. Özbek'in yerinde olsam Elmas listesinden Özen Kuzu'yu da alırdım bu arada.
Hocam mütahit adam almamak lazım aslında. Kuzuyu birebir tanıyorum, ailesi ve kendisi karanlık insanlar ve nasıl yükseldikleri belli. Yurtdışına iş yaparlar genelde ve nedense hep hükümet gezilerinde bulunurlar. Yaptıkları işlerde hep 3. sınıf işler. İşçilerinin ve çalışanlarının maaşını 15 gün işletip sonrasında yatırmakla ünlüler. Sigortasız götürdüğü işçiler orada ölürse apar topar ya oraya gömdürürler ya da turistken öldü diyip ailelerine 5 kuruş vermezler. Cezayir gibi Fildişi gibi ülkelerde iş yaptıkları için kimse sigortaya falan bakmaz, 6 ayda bir ustalar ülkeye turist vizesiyle gir çık yapar. Böylece hem sigorta hemde vergiden yırtıyorlar. İstemeyeni, laf edeni bilet parasını bile vermeden o ülkede bırakıyorlar. Modern köle tacirleri resmen. Aile şirketi ve mafyatik bir şekilde yönetiyorlar. Ne yapacaksın öyle tipleri yönetimde?

kasa kolaylığı = daha çok BORÇ
2.5 milyar TL 2 sene önce ödenemeyecek bir borçtu. Şimdi o miktar 2 sene CLde çeyrek final yaptığında ödeniyor. 2 sene sonra 1 ev parası yapacak o 2.5 milyar :asd: Ama 30 milyon euro kasa kolaylığı şuan 503 949 276 tl yapıyor, seneye 1 milyar TL, belki iki sene sonra 4 milyar TL yapacak. Adam çakal, euro olarak yapmasın kasa kolaylığını, 500 milyon tl kasa kolaylığı yapsın. Çünkü şuan borçlarımız TL olarak yapılandırıldı, bu durumda kardayız, tekrardan euroya dönüş anlamına gelir bu saçma sistem

Hocam mütahit adam almamak lazım aslında. Kuzuyu birebir tanıyorum, ailesi ve kendisi karanlık insanlar ve nasıl yükseldikleri belli. Yurtdışına iş yaparlar genelde ve nedense hep hükümet gezilerinde bulunurlar. Yaptıkları işlerde hep 3. sınıf işler. İşçilerinin ve çalışanlarının maaşını 15 gün işletip sonrasında yatırmakla ünlüler. Sigortasız götürdüğü işçiler orada ölürse apar topar ya oraya gömdürürler ya da turistken öldü diyip ailelerine 5 kuruş vermezler. Cezayir gibi Fildişi gibi ülkelerde iş yaptıkları için kimse sigortaya falan bakmaz, 6 ayda bir ustalar ülkeye turist vizesiyle gir çık yapar. Böylece hem sigorta hemde vergiden yırtıyorlar. İstemeyeni, laf edeni bilet parasını bile vermeden o ülkede bırakıyorlar. Modern köle tacirleri resmen. Aile şirketi ve mafyatik bir şekilde yönetiyorlar. Ne yapacaksın öyle tipleri yönetimde?
Adamları tanımıyorum sadece Kemerburgaz'ı bunun yapacağı söyleniyordu Elmas yönetiminde. Kemerbugaz'ı Galatasaray'ın kasasından para çıkmayacak şekilde kendi ceplerinden yapsalar gayet yeterli olur ki güçlü yönetimim dediklerine göre bu iyiliği yapmalılar en azından tamamını olmasa bile takımın taşınması için ilk etapta inşa edilecek sahalar ve kamp binasını.

Adamları tanımıyorum sadece Kemerburgaz'ı bunun yapacağı söyleniyordu Elmas yönetiminde. Kemerbugaz'ı Galatasaray'ın kasasından para çıkmayacak şekilde kendi ceplerinden yapsalar gayet yeterli olur ki güçlü yönetimim dediklerine göre bu iyiliği yapmalılar en azından tamamını olmasa bile takımın taşınması için ilk etapta inşa edilecek sahalar ve kamp binasını.
Ben nice zengin tanıdım, içlerinde çok saglam zenginlerde vardı, tek bir tanesi ölümden korktuğu için millete ücretsiz ilaç veriyordu😂 tanıdığım hiçbir para babası bir kuruş parayı kazancı olmadan harcamadi. Birisi bana kurum açtı Ankara'nın göbeğinde, 35 mühendisine ücretsiz 2 sene dil eğitimi vermem sartiyla. Bir adamda çocuklarına eğitim vermem için güzel yakınındaki yaptırdığı evlerinden birini kiralık olarak piyasanın bir tık altına verdi. Birşey almadan tek birşey vermiyorlar ne yazık ki. Galatasaray'da da oyleler. Ünal Aysal parasını aldı. Dursun aldı. Kemerburgazda da yapan kişinin mutlaka karşılığında aldığı birşeyler vardır. Kimsenin parası Galatasaray'da da kalmıyor. Bir tek Canaydın ve Cengizi ayrı tutuyorum bu noktalarda. Rahmetliler batma pahasına Galatasaray için mücadele ettiler. Canaydın Nike'i sponsor olarak bile almamıştı sırf Türkiye ayağı kendinde diye zamanında.

Ben nice zengin tanıdım, içlerinde çok saglam zenginlerde vardı, tek bir tanesi ölümden korktuğu için millete ücretsiz ilaç veriyordu😂 tanıdığım hiçbir para babası bir kuruş parayı kazancı olmadan harcamadi. Birisi bana kurum açtı Ankara'nın göbeğinde, 35 mühendisine ücretsiz 2 sene dil eğitimi vermem sartiyla. Bir adamda çocuklarına eğitim vermem için güzel yakınındaki yaptırdığı evlerinden birini kiralık olarak piyasanın bir tık altına verdi. Birşey almadan tek birşey vermiyorlar ne yazık ki. Galatasaray'da da oyleler. Ünal Aysal parasını aldı. Dursun aldı. Kemerburgazda da yapan kişinin mutlaka karşılığında aldığı birşeyler vardır. Kimsenin parası Galatasaray'da da kalmıyor. Bir tek Canaydın ve Cengizi ayrı tutuyorum bu noktalarda. Rahmetliler batma pahasına Galatasaray için mücadele ettiler. Canaydın Nike'i sponsor olarak bile almamıştı sırf Türkiye ayağı kendinde diye zamanında.
Cengiz'İn de bir şey verdiği yoktu ki? Aysal Galatasaray'a AIG zamanında yardımcı olmuş denilene göre. Benim Galatasaraylı zenginler arasında Erden Tİmur var şu anda olanlar arasında bir de kendisinin tavırlarını pek sevmesem de Dincer Azaphan. Yoksa burada diyoruz Özgörkey, Güymezgil zengin diye ama hiç sponsor olduklarını görmedim bu adamların.

Seneye Avrupa’da yokuz.
Dursun tekrardan Başkan olabilir.

Galatasaray taraftarıysan önümüzdeki sene çıldırırsın herhalde.

Yeryuzunde başka hoca olmadığı için fatih terin yine yeniden

Dursun Özbek: "Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Galatasaray'ın ekonomik darboğazdan çıkması için projelerimiz hazır. Bunları 4-5 lansmanla kongre üyelerimize anlatacağız."

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

:asd: gunes merkurun kalbinde.dusunceden ne gectiyse eyleme dönüşebilir.merkur retro.akillar eskiye gider.30 mayistaki 9 derece aldebaran kraliyet yıldızlı yeniay fatih hocanin kariyer evinde.fatih hoca yeni yasina 9 derece aldeberan mars kavuşumuyla giriyo:asd: fatih hocanin geri dönme ihtimali oldugu gibi,venusu de 29 derece kraliyet yildizi regulusta yeni yasinda.bu kral tahta oturuyor demek, yani donerse şampiyonluk yasama ihtimali yuksek ama muthis bi sezonda gecirebilir ayrica😏ezebilir yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt