Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Başlığı | 11 Haziran 2022

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dursun aday olduğu gün kaybetti
Ben oyle bakmiyorum sonucta Dursun zar zor kazaniyor medyada olusan algiya kanmamak gerek. M.Cengiz iki kere fena halde tokatlamisti sanki Cengiz'in listesi ya da lobisi Hamamcioglu'ndan guclu muydu? Taraftar rezalet yonetimden ve peskes usulu yiyici malum parti yanlisi yoneticilikten bikmisti bu genel kurula da yansimis olacak ki Dursun iki kere hezimete ugradi.

Yine bu secimde cati aday olayim, tek aday olmazsam girmem vs. gibi konusmasi rahat kazanacagina inanmadigindan dolayi bence. Yalniz Esref baskanin tutunacagi dallar bir bir eksiliyor; kendisinin gayrimenkul satmama pozisyonuna gecmesi iktidarla da arasini bozacaktir.

Erden Başkan Oleyyy moduna giriyorum sonra aklıma Dursun Özbek geliyor. Hayırlısı...

Erden Başkan Oleyyy moduna giriyorum sonra aklıma Dursun Özbek geliyor. Hayırlısı...

Eğer proje baştan sona Erden Timur kontrolünde olacaksa ben kendisine güveniyorum. Bu güne kadar Galatasaray'a gerçek anlamda ciddi paralar vererek destek olan gördüğüm tek Galatasaraylı zengin.

Proje kelimesinin böyle kullanılmasına inanılmaz uyuzum.

Fikir dersin , tasarı dersin, konsept dersin....

Proje planı programı hazırlanmış - detayı dökülmüş onaylanırsa yapıma geçilecek fazda denir.

Dinç: Terim'in fotoğrafını yeni sezon hazırlıkları olarak yorumluyorum.

Yorum gibi söyledi ama bugün Terim tarafıyla görüşme yapmış. Bilgi gibi geldi, Haluk da sıkıştırdı biraz.

Fenerin bu arada galiba 17 yabancısı var sözleşmeli olan - ben neredeyse eminim hem TS hem FB naapıp ne edip TFF ye bu yabancı kuralını halletirecekler hazır seçimde varken

o zoom toplantısından cacık çıkmamış anlattıklarına göre

şu çok güzel yorum oldu "Eşref H. divan üyelerine çalışıyor, taraftara değil" diye - enteresan yorum.

Dinç: Terim'in fotoğrafını yeni sezon hazırlıkları olarak yorumluyorum.

Yorum gibi söyledi ama bugün Terim tarafıyla görüşme yapmış. Bilgi gibi geldi, Haluk da sıkıştırdı biraz.
Belli hersey,hoca rahatlamis.kafayi da dinledi,gelecek belli.ama 30 mayistan sonra netlesir bence

Dursun, Türkiye Sınai Kalkınma Bankasının adından divanda bahsetmişti.

Haluk Yürekli: TSKB, Erden Timur'un başında olacağı Mecidiyeköy, Riva, Ada, Florya, Salon ve Kemerburgaz projeleri için fizibilite çalışması yapmış. Öngörülen rakam 8,5-9 milyar TL.

Haluk Yürekli: TSKB, Erden Timur'un başında olacağı Mecidiyeköy, Riva, Ada, Florya, Salon ve Kemerburgaz projeleri için fizibilite çalışması yapmış. Öngörülen rakam 8,5-9 milyar TL.

Yarısı yalan olsa bile borç biter 250 milyon dolar seviyesinde borç şuan sanıyorum

İyi hoşta burada projelerin detaylarını bulmak lazım. Mesela Ada'da proje ne satma yada kiralamaya yanaşmazlar ki Metin Öztürk'te orada olduğu için bu mümkün değil. Yine Kemerburgaz'da para nasıl kazanacağız tam tersi oraya tesisi taşımak için para yatırmamız gerekecek. Riva'dan gelecek 1-1.5 milyar Tl civarı bir para var şu an(Kozak'ın verdiği bilgiler doğruysa daha 1400-1500 adet villa varmış yapımı ve satımı süren) bu kalan para Florya+ Mecidiyeköy+ Salon'dan bekliyorlar sanırım o da 7 milyar Tl civarı yapıyor olur mu? Florya'dan ne kadar beklendiğine göre değişir. Ama Florya(tamamını almak için) + Salon+ Kemerburgaz'ın maliyeti de var bunları da çıkmak lazım. Resmen Clickbait yapmış adamlar ayrıntı yok hiç.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt