Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ama sadece üyelerin beleşe takılmak istedikleri bir yer olduğu için vatan korur gibi korurlar orayı
2-3 tane Hint düğünü yapsalar senede paraya para demeyiz.he bak burayı tartışırız işte , paşamların çayıdır havuzudur ya da neyiyse geçiniz.
Organizasyona kirala - adamlar event düzenlesin ismi ve logoyu bozmayarak. Kira + kar payı al + üyene indirimli olsun ya da artık neyse yani dteaylı aklıma gelmiyorda.
Gelir döngüsüne dahil edilebilir gibime geliyor
Renktaş internetten proje detaylarına baktım, toplam 1400 villa varmış. Hayri Kozak'ı kılavuz alma sen. 500'ü satıldı diye biliyorum, kaldı 900. Onun da %20'si bizim. 180 villa yapar. 150 yaklaşık doğru. Ondan bahsetmiş zaten. 15 milyon TL bana da abartı geldi ama artan emlak fiyatları, TL'nin değer kaybı ve bizim borçların TL kuru olması sebebiyle ortalama 15 milyon TL abartı bir tahminde olsa 2025-2026'ya kadar olmayacak bir şey değil maalesef.Güzel sallamış. 150 adet villa yok 1400 adet villa var(henüz satışı yapılmamış- yapımı devam eden Hayri Kozak'ın bilgisi Divandan.) her villanın satışının %20'si bizim. Emlak fiyatlarını bilmiyorum ama 15 milyon Tl edeceğini düşünmüyorum her villanın.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
15m tl villa için bedava bu arada. İstanbulda ev fiyatlarından haberiniz var değil mi ?Renktaş internetten proje detaylarına baktım, toplam 1400 villa varmış. Hayri Kozak'ı kılavuz alma sen. 500'ü satıldı diye biliyorum, kaldı 900. Onun da %20'si bizim. 180 villa yapar. 150 yaklaşık doğru. Ondan bahsetmiş zaten. 15 milyon TL bana da abartı geldi ama artan emlak fiyatları, TL'nin değer kaybı ve bizim borçların TL kuru olması sebebiyle ortalama 15 milyon TL abartı bir tahminde olsa 2025-2026'ya kadar olmayacak bir şey değil maalesef.
Beykoz konaklarında triplex müstakil ev 1.25-1.40 M dolar aralığında şu an.15m tl villa için bedava bu arada. İstanbulda ev fiyatlarından haberiniz var değil mi ?
Bana kalırsa şu piyasada 20-25 eder minimum.Beykoz konaklarında triplex müstakil ev 1.25-1.40 M dolar aralığında şu an.
Benim oturduğum bağdat caddesine yakın KÖTÜ dubleksler 10-12M TL den başlıyor. insanlık dışı.
Benim yaptığım 2 apartmanın dubleksleri 40 bin TL ye kirada şu an (oturan var anlamında) - almak isteseler 17-18 M fiyat biçmiş eski patron.
15m tl villa için bedava bu arada. İstanbulda ev fiyatlarından haberiniz var değil mi ?