Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gozlemledigim kadariyla A.Polat, M.Cengiz, U.Aysal, A.Albayrak ve daha gelenekselci + muhafazakar olmayan liseliler Esref Hamamcioglu tarafinda. Ote yandan B.Elmas, F.Suren, GSYIAD ve genc liseliler Dursun Ozbek tarafinda.
Gozlemledigim kadariyla A.Polat, M.Cengiz, U.Aysal, A.Albayrak ve daha gelenekselci + muhafazakar olmayan liseliler Esref Hamamcioglu tarafinda. Ote yandan B.Elmas, F.Suren, GSYIAD ve genc liseliler Dursun Ozbek tarafinda.
ihtimal dışı
Dun bir yerde okudum da nerede okudum hatirlamiyorum sozlukte galiba. Odalarda konusulan bu cok da sasirmamak gerek degisik pazarliklar ve entrikalar donuyor genel kurulumuzda.Mustafa Cengiz yönetimine takındığı tavırdan sebep boldladığım kişiler ve çevrelerinin Hamamcıoğlu'na destek vermesini hiç beklemiyorum. Diğer yandan iktidarla içli dışlı kişiler bunlar. Hamamcıoğlu havuz medyasına, malum şahsa sallayan bir profil. Eşyanın tabiatına aykırı Hamamcıoğlu'nu desteklemeleri.
kusura bakma renkdaş ama bu nasıl bir gözlem. polat, cengiz grubu öldürsen lisecilerin temsilcisi eşrefe oy vermez.Gozlemledigim kadariyla A.Polat, M.Cengiz, U.Aysal, A.Albayrak ve daha gelenekselci + muhafazakar olmayan liseliler Esref Hamamcioglu tarafinda. Ote yandan B.Elmas, F.Suren, GSYIAD ve genc liseliler Dursun Ozbek tarafinda.
Dursun Ozbek kimin temsilcisi? Sandiga gitmeyerek kime yardimci olmus olurlar? Bunlari da dusunmek lazim.kusura bakma renkdaş ama bu nasıl bir gözlem. polat, cengiz grubu öldürsen lisecilerin temsilcisi eşrefe oy vermez.
dursun özbek, ünal aysal liseli ama lisecilik farklı bi kavram. muhafazakar bi yaklaşım var eşrefte, ünal aysal ve dursun daha orta yolcu herkese hitap ediyor . senin o bahsettiğin polat, cengiz grubu eşreften düşmanlık seviyesinde nefret ediyorlarDursun Ozbek kimin temsilcisi? Sandiga gitmeyerek kime yardimci olmus olurlar? Bunlari da dusunmek lazim.
A.Öztürk üstünden çıkarım yapılmış da olasılığı yok bence. Albayrak görüşmede orta gözükeyim diye boncuk dağıtmış olabilir ama Albayrak geçen dönem Hamamcıoğlu'nu(adayları) beğenmeyip DÖ'ye sen başkan ol demiş birisi.Dun bir yerde okudum da nerede okudum hatirlamiyorum sozlukte galiba. Odalarda konusulan bu cok da sasirmamak gerek degisik pazarliklar ve entrikalar donuyor genel kurulumuzda.
Aysal ciddi sekilde Hamamcioglu'nu destekliyor twitterdaki adamlari her allahin gunu Dursun'a laf sokuyor. Cengiz/Polat isine emin degilim okudugum Albayrak'la ilgiliydi ama dedigim gibi secim zamani dengeleri belli olmaz sonucta listedeki bazi isimler uzerinden yuruyor da olabilir bu is.dursun özbek, ünal aysal liseli ama lisecilik farklı bi kavram muhafazakar bi yaklaşım var eşrefte, ünal aysal ve dursun daha orta yolcu herekese hotap ediyor . senin o bahsettiğin polat, cengiz grubu eşreften düşmanlık seviyesinde nefret ediyorlar
Metrobüse binip giderim herkese açıksaDursun Özbek: Hazırlamış olduğumuz ve Ada, Florya, Columbus, Mecidiyeköy, Riva, Kemerburgaz, Spor Salonu, Tesisleşme Reformu, Hasnun Galip, Alt Yapı Reformu, yeni araziler gibi konuları kapsayan tüm projelerimizi, 3 Haziran 2022 Cuma günü saat 19.30'da Zorlu Gösteri Merkezinde siz sevgili Galatasaray Ailemize tüm detayları ile sunacağız.
GSTV verecek deniyor.
Fare deliğine girmiştir heralde - takılıyordur o örgüt bu örgüt takılıyordurfırat develioğu nerede? napıyor?