Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Başlığı | 11 Haziran 2022

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ada konusunda endişem yok

orası bütün galatasaraylıların ilgi duyacağı, kullanacağı bir yer olsa mutlaka satarlardı

ama sadece üyelerin beleşe takılmak istedikleri bir yer olduğu için vatan korur gibi korurlar orayı

ama sadece üyelerin beleşe takılmak istedikleri bir yer olduğu için vatan korur gibi korurlar orayı

he bak burayı tartışırız işte , paşamların çayıdır havuzudur ya da neyiyse geçiniz.

Organizasyona kirala - adamlar event düzenlesin ismi ve logoyu bozmayarak. Kira + kar payı al + üyene indirimli olsun ya da artık neyse yani dteaylı aklıma gelmiyorda.

Gelir döngüsüne dahil edilebilir gibime geliyor

he bak burayı tartışırız işte , paşamların çayıdır havuzudur ya da neyiyse geçiniz.

Organizasyona kirala - adamlar event düzenlesin ismi ve logoyu bozmayarak. Kira + kar payı al + üyene indirimli olsun ya da artık neyse yani dteaylı aklıma gelmiyorda.

Gelir döngüsüne dahil edilebilir gibime geliyor
2-3 tane Hint düğünü yapsalar senede paraya para demeyiz.

Edit : Yanlış konu pardon. CL finaline idi cvp

Güzel sallamış. 150 adet villa yok 1400 adet villa var(henüz satışı yapılmamış- yapımı devam eden Hayri Kozak'ın bilgisi Divandan.) her villanın satışının %20'si bizim. Emlak fiyatlarını bilmiyorum ama 15 milyon Tl edeceğini düşünmüyorum her villanın.
Renktaş internetten proje detaylarına baktım, toplam 1400 villa varmış. Hayri Kozak'ı kılavuz alma sen. 500'ü satıldı diye biliyorum, kaldı 900. Onun da %20'si bizim. 180 villa yapar. 150 yaklaşık doğru. Ondan bahsetmiş zaten. 15 milyon TL bana da abartı geldi ama artan emlak fiyatları, TL'nin değer kaybı ve bizim borçların TL kuru olması sebebiyle ortalama 15 milyon TL abartı bir tahminde olsa 2025-2026'ya kadar olmayacak bir şey değil maalesef.

DÖ ve MÖ kombosundan midem bulanıyor ama Özgörkey ile Erdem'in yöneticilik yoluda açılsın istiyorum merak ediyorum neler yapabilecekler diye...

Kaldı 12 gün

Eşref'in bu seçimi kazanmasının bence 1 yolu var - oda 4 haziranda garip şekilde yeterli çoğunluk gelip kendisine oy verirse - yoksa her ne kadar az sayılmayacak bir oy oranına ulaşacak olsa da (bence) kazanamayacaktır gibi duruyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Buda doğru yaklaşım mı bilmiyorum - zaten yönetim gelecek 1.5 ay içinde dağ kadar işi var yapacak trasnferler fln cabası - yabancı hocanın gelip ortamı tanıyıp etmesi falan - doğru bakış mı tam bilemedim yav

Her tv yorum porgramında seçim konuşulurken - liste verme günündeki grup foto çekimi videoları dönüyor arka planda.

O gün gördüğümde de çok rahatsız etmişti beni,dedim boşver takılma ama her gördüğümde irite oluyorum.

1 ) Biriyle konuşurken bakınıyor...
1.webp

2) Farkediyor herkes yer almış - hemen konuşmayı bırakıp hızlı adım öne geliyor
2.webp

3)ve beni en irite eden kısım - EN ÖNDE duruyor , hadi koalisyonsun falan yanında olursun edersin ama Başkanım dediğin adamın önünde durmak zorunda. Cemal gibi sağ sol kol kafası yok - direkt ön plana atlama var.
3.webp
4.webp

Çok tehlikeli bir herif bu ya...Destek falan hikaye - dursun yoruldum çekildim kafasında koltuk sevdası var bu herifin çok fena

kare kare görünce aman sende buna mı baktın abartma diyebilirsiniz ama bu görüntüyü 3 -4 defa izlerseniz asporda genelde veriliyor arka planda dediğim daha iyi anlaşılır.

Normal şartlarda Dursun Özbek gelecek dense yangın tayfa İstanbul'u yakardı. Ancak diğer adaylar da o kadar cacıktı ki insanlar artık amaan kim gelirse gelsin moduna girdi.

Renktaş internetten proje detaylarına baktım, toplam 1400 villa varmış. Hayri Kozak'ı kılavuz alma sen. 500'ü satıldı diye biliyorum, kaldı 900. Onun da %20'si bizim. 180 villa yapar. 150 yaklaşık doğru. Ondan bahsetmiş zaten. 15 milyon TL bana da abartı geldi ama artan emlak fiyatları, TL'nin değer kaybı ve bizim borçların TL kuru olması sebebiyle ortalama 15 milyon TL abartı bir tahminde olsa 2025-2026'ya kadar olmayacak bir şey değil maalesef.
15m tl villa için bedava bu arada. İstanbulda ev fiyatlarından haberiniz var değil mi ?

15m tl villa için bedava bu arada. İstanbulda ev fiyatlarından haberiniz var değil mi ?
Beykoz konaklarında triplex müstakil ev 1.25-1.40 M dolar aralığında şu an.

Benim oturduğum bağdat caddesine yakın KÖTÜ dubleksler 10-12M TL den başlıyor. insanlık dışı.

Benim yaptığım 2 apartmanın dubleksleri 40 bin TL ye kirada şu an (oturan var anlamında) - almak isteseler 17-18 M fiyat biçmiş eski patron.

Beykoz konaklarında triplex müstakil ev 1.25-1.40 M dolar aralığında şu an.

Benim oturduğum bağdat caddesine yakın KÖTÜ dubleksler 10-12M TL den başlıyor. insanlık dışı.

Benim yaptığım 2 apartmanın dubleksleri 40 bin TL ye kirada şu an (oturan var anlamında) - almak isteseler 17-18 M fiyat biçmiş eski patron.
Bana kalırsa şu piyasada 20-25 eder minimum.

Hakimim renktaş. Proje topraktan ve natamam satılıyor. 2+1 villalar vs de var. Şu an ortalama 10-12 milyon TL civarı getirisi olur. 2025’e kadar 15 ortalama yakalaması için 20 milyonu görmesi gerekiyor. Bence görebilir. Bundan bahsediyorum zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt