Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.060
- 3.683
Yine mi döndün lan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yine mi döndün lan
nereye saunaya mı
O kadar güçlü değil artık. Belirli bir hitap ettiği kesim vardır Eğitim vakfı sebebiyle ama mesela Riva-Florya yetki oylamasında zamanında Aysal'a o yetkiyi aldıramamıştı yine Özbek zamanında o yetkinin verilmemesini desteklemiş ama yetki verilmişti.Bu İnan Kıraç nasıl bu kadar güçlü?
Adnan Öztürk güneşin altında fazla yatmış.
Yine mi döndün lan
Bu İnan Kıraç nasıl bu kadar güçlü?
Zengin bir masonBu İnan Kıraç nasıl bu kadar güçlü?
Bu kadar zengin adam ama senelerdir bir tane yararını duymadım ne ilginç dimiMilyarlarca dolar parayı yönetmesi haricinde mi?
Karısı ölmüştü dimi adminim, evlatlık kızlarına milyar dolar servet kaldı diye biliyorumİnan Kıraç kendi zaten zengindi
Üstüne gitti Koçların kızını aldı
Taşşaktan yürüyemiyordur
Fotografta Dursun baskanimdan baska kimseyi gormuyorum12 Haziran 2022
Ekli dosyayı görüntüle 160835
İpek Kıraç'ın serveti 1.5 milyar dolar falan kemiksiz.Karısı ölmüştü dimi adminim, evlatlık kızlarına milyar dolar servet kaldı diye biliyorum
Bu dünyadan elini ayağını çekecek artık. Salsın biziİnan Kıraç son verdiği röportajda elini ayağını Galatasaray'dan çekeceğini söylemişti. Eşref Hamamcıoğlu'nu last dance olarak görüyordur.
Vay be o paralara neler yapardim tahmin edemiyorumİpek Kıraç'ın serveti 1.5 milyar dolar falan kemiksiz
Yazarken bile edememişsin gibiVay be o paralara neler yapardim tahmin demiyorum
Gsc forumu komplo kebapciya götürürdüm
Cem yılmazın 100 m doların olsa ne yaparsın sorusuna verilen cevaplar gibi. Kenapçıya götürüm ne olum ruhun fasfakirmişVay be o paralara neler yapardim tahmin edemiyorum
Gsc forumu komplo kebapciya götürürdüm. Yemekten sonra nereye görürürdüm soyleyemem