Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Başlığı | 11 Haziran 2022

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ünal Aysal: ”İlerleyen günlerde İnan Kıraç'la birlikte camianın ileri gelenleri, Eşref Hamamcıoğlu'na desteğini açıklayacak. Galatasaray'ın etik değerlerine sahip çıkacak bir yönetime ihtiyacı var, emlaklarını olduğundan fazla gösteren kişilere değil!” (Spor Gecesi)

Gökhan Dinç: "Riva'da G.Saray'a ait 154 villa var. Bu villaların tanesinin ortalama rakamı 15 milyon TL. Önce 130 milyon Dolar para girdisi sağlanacak. Bir sonraki etapta orman arazisi, okul vs. projeleri varmış Galatasaray. Yani Galatasaray totalde 300 milyon Dolar bekliyor."
Gökhan Dinç: "Florya'da Galatasaray'ın 20 dönüm arazisi var. 40 dönüm Emlak Konut'un. Galatasaray yönetimi 40 dönüm araziyi de alarak, onu 60 dönüme çıkartacak. 60 dönüme çıkarttıktan sonra totalde 9 milyar TL'ye denk getirecek rakamlar ortaya çıkacak."

Ünal Aysal: ”İlerleyen günlerde İnan Kıraç'la birlikte camianın ileri gelenleri, Eşref Hamamcıoğlu'na desteğini açıklayacak. Galatasaray'ın etik değerlerine sahip çıkacak bir yönetime ihtiyacı var, emlaklarını olduğundan fazla gösteren kişilere değil!” (Spor Gecesi)
Dursun başkanımı yıkamazsınız

Hamamcioglu secilecek

Dursun’un gecmis te yaptiklari ortada,erden timur icin oy verenler olmaz cünkü baskan kim olursa olsun erden timur herzaman destek veriyor daha önce albayrak’a bile finansal yardimci oldu emre akbaba transferi icin

Sirf dursun gitsin diye iki defa mustafa cengiz gibi camia da pek taninmayan birine oy verdi insanlar,bu yuzden Hamamcioglu bir adim önde

Gökhan Dinç: "Riva'da G.Saray'a ait 154 villa var. Bu villaların tanesinin ortalama rakamı 15 milyon TL. Önce 130 milyon Dolar para girdisi sağlanacak. Bir sonraki etapta orman arazisi, okul vs. projeleri varmış Galatasaray. Yani Galatasaray totalde 300 milyon Dolar bekliyor."
Gökhan Dinç: "Florya'da Galatasaray'ın 20 dönüm arazisi var. 40 dönüm Emlak Konut'un. Galatasaray yönetimi 40 dönüm araziyi de alarak, onu 60 dönüme çıkartacak. 60 dönüme çıkarttıktan sonra totalde 9 milyar TL'ye denk getirecek rakamlar ortaya çıkacak."
130 milyon dolar tamam ve getirmesi muhtemel. Lakin orman arazisi, okul arazisinden falan 170 milyon dolar nasıl gelecek? Bunu anlamadım.

Dursun'un o mevzudaki tek doğru işi %20lik paydı zira evlerin bitmesi ile enflasyon artışı ve bankalar birliği aynı döneme denk geldi. Böyle giderse evler bankalar birliğine olan borcun çoğunu öder.

130 milyon dolar tamam ve getirmesi muhtemel. Lakin orman arazisi, okul arazisinden falan 170 milyon dolar nasıl gelecek? Bunu anlamadım.
Bende anlamadım. Rakamlar yanlış olabilir ama bugün söylenenleri BElmas'ın Riva projesini kırdıracağını söylendiğinde sevilmeyen bir üyenin tweetlerinde anlattığı rakamlarla uyuyor. Kimdi hatırlayamadım ama onun tweetlerinde olabilir. Hatırladığım kadarıyla Riva konusunda DÖ ile aynı çizgide şu ana kadar.

Satılan evlerin bedelinin %20si bizim
Eğer ilk ihalede kalsaydık hem daha fazla peşin para taahhüt alıyorduk, hem de bu pay %30'du. Yine de iyi duruma çıkacağız. Bugün attığım Erden Timur konuşmasını gördün mü? Eğer dedikleri doğruysa borçlar kapanıp, Kemerburgaz ve Salon projesi yapıldıktan sonra 5 milyara yakın para kalacakmış. Doğru olabilir mi?

Eğer ilk ihalede kalsaydık hem daha fazla peşin para taahhüt alıyorduk, hem de bu pay %30'du. Yine de iyi duruma çıkacağız. Bugün attığım Erden Timur konuşmasını gördün mü? Eğer dedikleri doğruysa borçlar kapanıp, Kemerburgaz ve Salon projesi yapıldıktan sonra 5 milyara yakın para kalacakmış. Doğru olabilir mi?
Uygulanılabilitesine bakmak lazım da Erden Timur yapar imkan verilirse. 28 yaşında Nef'i kurup dünyaya açılmış adam başarabilir bunu.

Uygulanılabilitesine bakmak lazım da Erden Timur yapar imkan verilirse. 28 yaşında Nef'i kurup dünyaya açılmış adam başarabilir bunu.
Cuma günü tüm detaylarıyla açıklayacaklar sanırım projeleri. Erden Tİmur yapacak sanırım sunumu. Umarım izleyebilecek yada tüm detayların çıkacak bir yer olur.

3 ortak kurmuşlardı galiba ilk başta, benim arkadaş daha ilk zamanlarında bunlarla bi proje için görüşmüştü olmadı ama bunlar çok büyür fena projeler hedefliyorlar demişti. Adam harbiden o zamandan beri 300 500x üstüne koyarak geldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt