Ahmet Usta
Aslan Üye
- 30 Aralık 2020
- 8.233
- 5.095
- 673
Unal aysal-esref-Adnan ozturk iste gs yi batiracak trio
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dursun başkanımı yıkamazsınızÜnal Aysal: ”İlerleyen günlerde İnan Kıraç'la birlikte camianın ileri gelenleri, Eşref Hamamcıoğlu'na desteğini açıklayacak. Galatasaray'ın etik değerlerine sahip çıkacak bir yönetime ihtiyacı var, emlaklarını olduğundan fazla gösteren kişilere değil!” (Spor Gecesi)
130 milyon dolar tamam ve getirmesi muhtemel. Lakin orman arazisi, okul arazisinden falan 170 milyon dolar nasıl gelecek? Bunu anlamadım.Gökhan Dinç: "Riva'da G.Saray'a ait 154 villa var. Bu villaların tanesinin ortalama rakamı 15 milyon TL. Önce 130 milyon Dolar para girdisi sağlanacak. Bir sonraki etapta orman arazisi, okul vs. projeleri varmış Galatasaray. Yani Galatasaray totalde 300 milyon Dolar bekliyor."
Gökhan Dinç: "Florya'da Galatasaray'ın 20 dönüm arazisi var. 40 dönüm Emlak Konut'un. Galatasaray yönetimi 40 dönüm araziyi de alarak, onu 60 dönüme çıkartacak. 60 dönüme çıkarttıktan sonra totalde 9 milyar TL'ye denk getirecek rakamlar ortaya çıkacak."
%20 ne payıydıDursun'un o mevzudaki tek doğru işi %20lik paydı zira evlerin bitmesi ile enflasyon artışı ve bankalar birliği aynı döneme denk geldi. Böyle giderse evler bankalar birliğine olan borcun çoğunu öder.
Bende anlamadım. Rakamlar yanlış olabilir ama bugün söylenenleri BElmas'ın Riva projesini kırdıracağını söylendiğinde sevilmeyen bir üyenin tweetlerinde anlattığı rakamlarla uyuyor. Kimdi hatırlayamadım ama onun tweetlerinde olabilir. Hatırladığım kadarıyla Riva konusunda DÖ ile aynı çizgide şu ana kadar.130 milyon dolar tamam ve getirmesi muhtemel. Lakin orman arazisi, okul arazisinden falan 170 milyon dolar nasıl gelecek? Bunu anlamadım.
Satılan evlerin bedelinin %20si bizim%20 ne payıydı
Eğer ilk ihalede kalsaydık hem daha fazla peşin para taahhüt alıyorduk, hem de bu pay %30'du. Yine de iyi duruma çıkacağız. Bugün attığım Erden Timur konuşmasını gördün mü? Eğer dedikleri doğruysa borçlar kapanıp, Kemerburgaz ve Salon projesi yapıldıktan sonra 5 milyara yakın para kalacakmış. Doğru olabilir mi?Satılan evlerin bedelinin %20si bizim
Bizim görevlendirdiğimiz bi müşavirlik firması var mı acaba bu rivada. İnşaat sektöründe her türlü hile hurda dönüyor, boşlamamışızdır inşSatılan evlerin bedelinin %20si bizim
Uygulanılabilitesine bakmak lazım da Erden Timur yapar imkan verilirse. 28 yaşında Nef'i kurup dünyaya açılmış adam başarabilir bunu.Eğer ilk ihalede kalsaydık hem daha fazla peşin para taahhüt alıyorduk, hem de bu pay %30'du. Yine de iyi duruma çıkacağız. Bugün attığım Erden Timur konuşmasını gördün mü? Eğer dedikleri doğruysa borçlar kapanıp, Kemerburgaz ve Salon projesi yapıldıktan sonra 5 milyara yakın para kalacakmış. Doğru olabilir mi?
Cuma günü tüm detaylarıyla açıklayacaklar sanırım projeleri. Erden Tİmur yapacak sanırım sunumu. Umarım izleyebilecek yada tüm detayların çıkacak bir yer olur.Uygulanılabilitesine bakmak lazım da Erden Timur yapar imkan verilirse. 28 yaşında Nef'i kurup dünyaya açılmış adam başarabilir bunu.
Iyi 1 hamle suphesizSayın aysalın ilk defa katıldığım bir hamlesi söz konusu
3 ortak kurmuşlardı galiba ilk başta, benim arkadaş daha ilk zamanlarında bunlarla bi proje için görüşmüştü olmadı ama bunlar çok büyür fena projeler hedefliyorlar demişti. Adam harbiden o zamandan beri 300 500x üstüne koyarak geldiUygulanılabilitesine bakmak lazım da Erden Timur yapar imkan verilirse. 28 yaşında Nef'i kurup dünyaya açılmış adam başarabilir bunu.
Peki Riva- Düşler vadisinde ekstra orman alanı- okul alanı falan varmış bizim oradan da 170 milyon dolar diyorlar bu nasıl mümkün olabilir?Satılan evlerin bedelinin %20si bizim