Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Başlığı | 11 Haziran 2022

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir yöneticimiz Ertem e konuşmuş.Hafif bir gülümsemenin ardından kahkaha atan yöneticimiz kim acaba
3370028E-491C-4717-8451-9DF942E249C9.jpeg

Tek aday olursam secime girerim diyen tarihin bence en rezil baskanı icin diger 2 adayin cekilmesi icin gorusuluyor ve pazarliklar yapiliyor. Demokrasi boyle bir sey miydi?

Ultraslanın baskan profili dursun mu ki bu duruma ses cikarmiyor?

Bi futbol sevgimiz vardı onun da icine sctılar sagolsunlar.

Heee demokrasinin beşiği
Demokrasi örneği
Demokrasi burdan çıkma
-Dursun: ben bu kulübü batırdım, benden sonraki yönetimler verdiğim kontratlar yüzünden perişan oldu. Hee bir de verdiğim parayı faizi ile istedim, icraya bile verdim. Şimdi tek aday olursam tekrar gelirim.
Padişahım nasıl emrederse. Sorarlarsa demokrasi var

Çekiliyorlar galiba

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Eğerki çatı başkan adayı artık kim olursa olsun Galatasarayın menfeati için şimdilik güçlü bir yönetim oluşturulmak isteniyor ve bu iki aday çekilirse bu adamları ayakda alkşlarım.Benim gözümde gerçek Galatasaraylı olurlar.

Tek aday olursam secime girerim diyen tarihin bence en rezil baskanı icin diger 2 adayin cekilmesi icin gorusuluyor ve pazarliklar yapiliyor. Demokrasi boyle bir sey miydi?

Ultraslanın baskan profili dursun mu ki bu duruma ses cikarmiyor?

Bi futbol sevgimiz vardı onun da icine sctılar sagolsunlar.

Reis hangi demokresinden bahsediyorsun .300 kişiyle koca klüp adına tarihi kararlar alnıyor.

Küp batacak..Adamlar keyfinden yapmıyor bunu..
Bu her zaman olacak bir durum değil.
Lütfen artık şu kişi odaklı bakmayı bırakın sadece Galatasarayın menfeatini düşünün.

Türkiye'nin en büyük kulübü Dursun gibi birinin ikna edilmesine kaldıysa vah halimize. Galatasaray tarihinin Burak Elmas'tan sonraki en kötü başkanı.
Aday olanlar ayrı fiyasko zaten, Metin Öztürk, Eşref Hamamcıoğlu ve Fırat Develioğlu'ndan değil Galatasaray'a başkan apartmanda yönetici dahi olamazlar.
Bir şekilde Ünal Aysal, Cemal Özgörkey veya Ali Dürüst ikna edilmeliydi.

Beyler yukarı aşağı laf etmişsiniz daha kesin bir şey yokken .

20 Mayıs olur - listeler açıklanır - her isim görülür , adaylar görülür . Onun üzerine yorum yaparız .

B.Elmas bugün mü basın toplantısı yapacaktı ?

Ulan daha 1 ay var yav. Nasıl bir tarih seçimidir 2 aydır seçim bekliyoruz. Bunu da iptal ettirin temmuzda yapalim

Bu Dursun Özbek'in dünyanın en iyi başkanı gibi sadece tek aday olursam seçimlere girerim pozlarını ne yapacağız ya ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt