Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Başlığı | 11 Haziran 2022

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Insanlar dursunun nekadar yalanci dolandirici hirsiz oldunu unutmus heralde, listesine girenler utanmiyormu böyle biri ile calismaya? Erden Timur heralde Florya isi icin girecek bu yönetime. Ikinci bir Dursun baskanligi resmen Galatasarayin cok daha hizli bir sekilde batmasi anlamina gelecektir. Komisyonlar peskesler havada ucacaktir. Dünya kadar yillik ücret verilerek bir kadro kurulmustu o vakit bunu yapabildiniz ama artik devran döndü her gelene 5 yillik kontrat + 3 milyon euro üzeri sözlesme verecek maddi durum kalmadi. Anlasilan hemi soyulacagiz hemide berbat bir kadro kurucagiz cünkü para yoksa bunlarin capi yetmez ucuza iyi bir kadro kurmaya. Hele birde terim dönecekse tam faciya olur.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yav bi akillanmadiniz. Kimseyi desteklemeyin. Belmastan agzimiz yanmadi mi? Birakin hersey olacagina varir. Hayirlisi olsun deyin gecin

Metin Öztürk bugün başkan seçilse yarın kafayı duvarlara vururdu ben ne yaptım diye o Allah'tan arıyordu birleşme işini hemen atladı zaten. Bence Eşref Hamacıoğlu'nun da başkanlıkta gönlü yokta biraz karizma çizilme meselesi çekilmeyi birleşmeyi yediremez şu an.

Daha bir kaç yıl önce kulübü mahkemeye veren birisinin başkan olmasına muhtaç olmaya kadar düştü mü bu koca camia. Umarım yanılırız, Dursun Özbek akıllanmıştır ve ilk başkanlık döneminde yaptıklarını yapmaz.

Dursun Özbek, liste çalışmasını sürdürürken, Rezan Epözdemir de an itibarıyla Özbek'in sahibi olduğu otelde bulunuyor. (Sport Cell)

Dursun'un ultraslan tribun liderlerinden uclu cektirme dersi aldigi bilgisi mevcut.

İmparator Fatih Terim sesleri..

FTCXwySWQAEu-I_

ftciliğe oynayan seçimi alıyor gibi

enteresan

ama bence hoca dönmemeli

görüş bildirecekse okan'ı görmek istediğini belirtmeli

o değil de kovulmazdan evvel benficalar, katar milli takımı kolpaları sıkıyordu medyadaki elemanları
6 aydır boşta geziyor ne teklif duyduk ne başka bir şey

- Sağlam bir Terimci olarak söylüyorum ki!

- Fatih Terim sıkıntı yaşamadığı başkan neredeyse kalmadı. Sebebi güç çatışması oluyor. Fatih Terim in başkanlık harici bir koltukta bundan sonra fayda sağlamayacağını düşünüyorum.

- Artık Modernleşmeliyiz. Doğru isim profiline Nuri Şahin gayet uygun.

bende gelsin istemiyorum ama fatih hoca sampiyon yapar.seneye kraliyet yıldızı regulusu var venuste.tahta cıkmak vakti yeniden.

Hoca genç ve Türk olsun, Terim' de idari bir görev alsın ve futbola dönelim artık lütfen...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt