Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Başlığı | 11 Haziran 2022

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dursun da kazanırsa Cenk Ergün’le çalışacak diyolar da onun Terim’le arası yok ki

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dursun da kazanırsa Cenk Ergün’le çalışacak diyolar da onun Terim’le arası yok ki

cenkle calısmaz ya.ama aysal dönemi cenk ergun fatih hoca varken kulüpte görev yaptı zaten.2012 ve 2013te kulüpteydi cenk ergun

Başka yerlerde Dursun'un mevcut sportif direktör Sensibile ile devam etme ihtimalinin de kuvvetli olduğunu okudum. Şu an herkes biraz sallıyor gibi listeler verilsin bir basıl toplantısı düzenleyeceği söyleniyor orada sorulur herhalde. Ben Terim'i getireceğini hiç düşünmüyorum.

dursunun listesi eşreften iyi gibi ama kendisi eşreften kötü. değiştiremiyor muyuz

dursunun listesi eşreften iyi gibi ama kendisi eşreften kötü. değiştiremiyor muyuz
Dursun'un listesinden Dursun'u ve Öztürk'ü çıkaralım başkan olarak Cemal Özgörkey onun yerine de Hakan Üstünberk'i koyalım mis gibi kafamız rahat olsun ama bu insanlar da Özbek'in listesine girdiler ne yazık ki.

Hala adaylığını açıklamadı. Son dakika çekilirse Eşref tek başına aday olursa şaşırmam.

Eski seçim öncesi yaptığı açıklama ama gülünçtü. Galatasaray Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu açıklamasında ‘’Muslera’nın yerine bir yedek kalecisi isterim. Trabzonspor'un kalecisi Uğurcan Çakır’ı isterim. Beşiktaş’ın futbolcusu Rıdvan Yılmaz’ı isterim. Bu iki futbolcuyu söyleyebilirim’’ ifadelerine yer verdi.

Eşref'in de desteklenecek tarafı yok ki yaw. Vaat yok, açıklama yok. Rahmetli başkan M.Cengiz'e attığı omuzu da unutmadık.

Dursun Özbek'in tarihin bilmem en iyi kacinci listesi diye reklam edilen listenin 3'te 1'i Metin Öztürk ve adamlarindan olusuyor. Elmas ve Hamamcioglu'nun gerisinde tamamlayan Öztürk'ün listesi.

Metin Öztürk
Rıza Morova
İsmail Sarıkaya
Bora İsmail Bahçetepe
Dikran Gülmezgil

Dursun Özbek'in tarihin bilmem en iyi kacinci listesi diye reklam edilen listenin 3'te 1'i Metin Öztürk ve adamlarindan olusuyor. Elmas ve Hamamcioglu'nun gerisinde tamamlayan Öztürk'ün listesi.

Metin Öztürk
Rıza Morova
İsmail Sarıkaya
Bora İsmail Bahçetepe
Dikran Gülmezgil
Zaten o tamamlayanlar yapıyor en iyi liste Cemal Özgörkey, Erden Timur gibi. Yedek üye için yazılanlar başkasının as listesinde olanlardan daha güçlü öyle bakmak lazım.

bu arada dursun sonunda terimle çalışır çalışmaz bilmiyorum ama bu tanselin filan baya terimist olduğunu ve daha karar verilmeden taraftarı önden yükleyerek seçilecek yönetimde dursunu terimi getirmeye zorlamaya çalıştıklarını düşünüyorum

yeni başkanla terim de holosko + bir miktar para gibi bi birliktelik olacak heralde.

kusra bakmayında Adnan Öztürk adı biliniyor diye büyük bir düşüncem yok. Bugüne kadar nerelerdeydi ?

daha dün eylülde tekrar seçim var diyen adam burda kadroya mı giricek... 1 dediğini 3 -5 gün sonra kendisi bozan kimseyi tam ciddiye alamıyorum.

Hamamcıoğlu'nun listesinden Murat Uysal(128) ayrılmış. Eşref H. için olumlu bir gelişme bana göre.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt