Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Başlığı | 11 Haziran 2022

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu renktaş dışarıya üst perde takılırlar, hiçbiri bir halt değil. Listede bulaşamıyor daha adamlar. Ülke siyasetinden beter. Yetti artık. Bazen fener kongreleri gibi saçma konuşmalar görmüyoruz, taraftara açılmasın diyoruz ama saçma konuşmalar duyalım, şunları yaşamayalım artık. Başkan adayı çıkartamıyorlar daha.

TR'de siyasileşir iyicene o işler - hiç PSG City gibi düşünmüyorum böyle bir senaryoyu herhangi Türk kulübü için.

Dediklerine sabaha kadar katılıyorum , bende aynı hislerdeyim ama kulübün satılması fln hem extrem - hem imkansız (isyan byarakları çıkar ortaya). İhtimalini bile düşünmek istemem.

Bugün bunca sıkıntılı dakikalar oluyorsa - ve açık konuşalım oturaklı insanların arka tarafları yemediği için aday olamadıkları zamanlar varsa bu çökmüş ekonomide yaşıyor olmamızın etkiside büyük. Geçmişte bugünleri düşünmeyip hareket edenlerin hepsinin boynunadır bu durum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bunuda yumurtladı D.Digitale 'de (nefret ediyorum ama meraktan açtım işte napayım ).

Yani transferin son günü bunca laf kalabalığına nispeten alışığızda

Başkanlıkta bunun olması içler acısı gerçekten. Ama MÖ 'nün olduğu yerden hayırlı bir şey çıkmaz dedik burda - ismi bile yetti dökülmeler için.

Eşref'in rahat seçilmesi için 1-2 güçlü hamleye daha ihtiyaç var. Cemal Özgörkey, Özbek'in listesinde olmaması da sağlar bunu.
Aynı fikirdeyim , içten içede olsun isityoum çünkü MÖ ne kadar uzak o kadar iyi. Gerçi rahat durmaz - herkese laf yetiştirir her ay gene.

Haluk ve Gökhan Dinç şimdide Erden Timur, ve Barış Nane'yi linçlettirmeye çalışıyorlar adamlarda ne Özbek aşkı varmışya yada Serdar Güzelaydın'ın mı piyonları bunlar?

Mö nasıl biri ki girdiği ortami bataklik gibi kurutuyor. Dursunun ilk listesi iyiydi ne zaman metin ozturk girdi herkes cikmak istiyor haberleri duymaya başladık. Bunlar seçilirse yonetim zaten 2 grup olur ve bize gene sinir stresli bir 3 sene yaşarız.

bu barıs nane fatih terim karsıtıymış lan.demekki daha terimden kurtulamadık

Baris Nane gorevine devam edecekmis. Kaynak : Twitterda Dursun Ozbek destekcisi. 2 saat onceki twit

Haluk ve Gökhan Dinç şimdide Erden Timur, ve Barış Nane'yi linçlettirmeye çalışıyorlar adamlarda ne Özbek aşkı varmışya yada Serdar Güzelaydın'ın mı piyonları bunlar?

tam tersi olsa gerek geçen gün ft'nin birileriynen yediği yemeğin fotosunda birini göstermemek için özel bir çaba sarf ediyorlardı o kişi de sanırım o güzelaydın idi

Erden Timur değil ama Barış Nane olayını birkaç ay önce duymuştum. Doğru haber yani

tam tersi olsa gerek geçen gün ft'nin birileriynen yediği yemeğin fotosunda birini göstermemek için özel bir çaba sarf ediyorlardı o kişi de sanırım o güzelaydın idi
Yok hocam Dursun Özbek'le en çok Güzelaydın konuşuluyor. Güzelaydın Bip'te bunların patronuydu sanırım. Küfür eden Özbek'ken ona hiç laf etmiyorken diğerlerini linçletmeye çalışıyorlar şimdi.

Arkadaşlar şunu Dursun ve Belmas'la test ettik artık, başta ki lider tırt ise yönetim kurulu dağılmaya müsait olup işlevsizleşiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt