Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Başlığı | 11 Haziran 2022

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erden Timur değil ama Barış Nane olayını birkaç ay önce duymuştum. Doğru haber yani
Barış Nane'nin hangi olayı? Terim'e laf etmesi mi ee bu ne alaka şuanla ilgili bildiğin adamı linçletmeye çalışıyorlar ki Galatasaray Nef'in başarılarında 4 ayaktan biride Barış Nane'dir.

Dursun Özbek, AA'yı listeye almaya çalışıyormuş. (Haluk Yürekli)

AHAAAA Dursun Özbek Albayrak'ı dahil etmeye çalışıyorMUŞ.

Özbek - Möztürk - Albayrak ... vallahi billahi mahfoluruz. Aman diyeyim . Öztürkten sonra Albayrak en sevmediğim , yönetici olarak en istemediğim adam. Böyle bir durum varsa sabaha kadar Eşref Hamamcıoğlu.

Bütün bunlar olurken Divan üyeleri bir zahmet gerizekalı olmasın şu olanlara bak.

Baş Zeki değilse ordu dağılır.

Tuvalette taraftar ile pazarlık yapan adamı 2. Kez Başkan yapmak için deli olmak lazım.

O listeyi yaptıran da o listeye giren de bence daha Galatasaray’a uğramasın bu yüzden,

Evet para önemli ama lider de önemli.

Şu kadar adam yan yana geliyor (sözde) ama boş bardaktan su içen adam baş olacak.

Come on yauvv

hep diyorum 12 yıldır Adnan Öztürk Başkan olmalı.

2000’lerde yanlış Adnan oldu o günden beri kaos var.

Adamın Aysal dönemi ağırlığına bakın demeçler ve resmî site bildirilerinde.

Bu düzene böyle alfa adam lazım.

Barış Nane'nin hangi olayı? Terim'e laf etmesi mi ee bu ne alaka şuanla ilgili bildiğin adamı linçletmeye çalışıyorlar ki Galatasaray Nef'in başarılarında 4 ayaktan biride Barış Nane'dir.
Barış Nane çabasıyla basket şubede zaten önemli bir isimdir ama başarısız olsa baya tartışılacak bir isim. Çünkü denetim kurulu yedek üyesi. Yani kulübü denetlemekle yükümlü biri bu konulara giriyor. Hani bir tane görüntü var, bir başkan 3 tane imza atıyor. Onun gibi bir şey oluyor. En baştan hatalı bir oluşum var orada. Ancak basketteki hakkını vermek gerekiyor. Erden Timur'un basketi almasını falan kendisi sağlamış. Takdir etmek gerekiyor ama seçildikten sonra elini çekmesi gerekiyordu.

dursun yarın barısadabilir erden timurla.ay tutulması etkisi bunlar babyler

iyi güzelde - neden yok ortada(kendi listesinde ya da bilinen şekilde biriyle beraber) , hele hele böyle sezon geçmiş . "ibrasızlık" ihtimali bağıra bağıra gol gibi gelirken niye çıkmadı bunca zaman.

Bende buna tilt oluyorum işte.

adamın neresi alfa yav

sıfır risk sıfır icraat bol kepçe laf

bu mu alfalık

Dursun Özbek - Barış Nane, Ali Ramazanoğullari tartışmasında Fatih Terim'in ismi dahi geçmiyor. Metin Öztürk'e fazla taviz veriyorsunuz deyince Dursun Özbek sinirleniyor ve "Ne olsun istiyorsunuz, en fazla 1 oyunuz var gidin Eşref'e verin" diyor. Olay bu.
Metin Öztürk ile Dursun Özbek birleşmesi bazı kesimlerce büyük sevinç yaratmış, çok güçlü bir liste beklentisine girilmişti. İlk olarak Spor Gecesi programında söylenen olayda Erden Timur ile D. Özbek olaylı bir şekilde ayrılık yaşadı.
Burak Elmas kurullarında yer alan Barış Nane ve Ali Ramazanoğulları'nı yanına alan Erden Timur, basketbol ve liste planlamasıyla ilgili Dursun Özbek'in ofisine gitti. Listenin gözdelerinden Ali Yüce de seçime girmeme kararı aldı ama kendisine yoğun bir baskı var. Bir diğer isim Eray Yazgan'ın da durumu benzer.

@burhancanterzii - @ajansspor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt