Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Başlığı | 11 Haziran 2022

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şimdi yok denen tipler acaba eşrefde dahil olur diye mi ewt dedi. şimdi çarşı karıştı eşref ne birleşmesi diyince. belki de. hm?
Metin Öztürk'e çok fazla taviz verilmiş diye yoklar daha çok burada Öztürk'ün davranışlarını görünce bende bu kadar çok taviz verilmesine karşı olurdum.

nevzat dindar ve ali kücük dursun özbek'i destekliyor gibi geliyor bana. ne sonradan bir masada yazilan dursun listesinde, ne hamamcioglu'nun listesinde mete ikiz'i göremedim. abdürrahim, yusuf günay, kaan kancal bunlar da camiada gözden düsmüs.

Dursun Özbek ile daha önce 2 seçime giren ve ikisini de kaybeden Osman Kocaman, 2. başkan olarak açıklandığı Hamamcıoğlu listesinde 11 Haziran’da Dursun Özbek’e karşı yarışacak.

Nuri Şahin'in kabul edeceğini düşünmüyorum böyle bir teklifi. Kimse kafasında Fatih Terim gibi bir kılıç istemez diye düşünüyorum.
dursun ve yönetimi ister ama.hem yerli hem de sampiyonluk yasatma ihtimali yüksek birini niye yok saysınlar

nevzat dindar ve ali kücük dursun özbek'i destekliyor gibi geliyor bana. ne sonradan bir masada yazilan dursun listesinde, ne hamamcioglu'nun listesinde mete ikiz'i göremedim. abdürrahim, yusuf günay, kaan kancal bunlar da camiada gözden düsmüs.
Mete İkiz kendi girmiyor listelere sanırım. Diğerleri de bu dönem listelere giremiyor.

Ulan dursun metin Öztürk ile birlikte kendilerini imha ettiler ahahaha

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

erden timur 16 kasım dogumlu.tutulma direkt otorite ile bagları zedeledi.4 gunde olaya bak..ama yarın öglen görüşmeler yapma ihtimali ve ikna edilme olasılıgı yüksek.direkt ikili ilişkiler ve iletişim vurgusu var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt