Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Başlığı | 11 Haziran 2022

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olay ne? Twitter göremiyorum.
Can Tongo: “Erden Timur, Sportif AŞ ve Gayrimenkul AŞ’de olacak. Florya, Riva vs projeleri yönetecek. Ayrıca bu organizasyonların yönetim adına medya yüzü de Timur olacak.
Burhan Can Terzi: Dursun Özbek ekibinin iki defa Ali Dürüst ile bir araya geldiği bilgisini aldım. Dışarıdan destek vermesi sürpriz olmaz. 11 Haziran öncesi ekipler tarafından Ozan Korkut da talep gören isimler arasında.

Dursun Özbek listesi son durum... Saat 18'de teslim edilmesini bekliyorum. 18'e kadar bekliyoruz. Metin Öztürk Cemal Özgörkey Rıza Morova Dikran Gülmezgil Bora Bahçetepe İsmail Sarıkaya Eray Yazgan Levent Yaz Can Natan Ceyda Üçer Lara Yılmaz Emir Aral
@ajansspor

2.5 saat kalmış hala liste veren yok.

Can Tongo: “Erden Timur, Sportif AŞ ve Gayrimenkul AŞ’de olacak. Florya, Riva vs projeleri yönetecek. Ayrıca bu organizasyonların yönetim adına medya yüzü de Timur olacak.
Burhan Can Terzi: Dursun Özbek ekibinin iki defa Ali Dürüst ile bir araya geldiği bilgisini aldım. Dışarıdan destek vermesi sürpriz olmaz. 11 Haziran öncesi ekipler tarafından Ozan Korkut da talep gören isimler arasında.

Dursun Özbek listesi son durum... Saat 18'de teslim edilmesini bekliyorum. 18'e kadar bekliyoruz. Metin Öztürk Cemal Özgörkey Rıza Morova Dikran Gülmezgil Bora Bahçetepe İsmail Sarıkaya Eray Yazgan Levent Yaz Can Natan Ceyda Üçer Lara Yılmaz Emir Aral
@ajansspor
Erden Timur'un görev ataması çok hoşuma gitti.

Ayrıca Metin Öztürk listeden çıkarılmamış mıydı_?

Hamamcıoğlu'nda finansal isim denilen 1-2 kişi vardı. Onlardan Tamer Saka ayrılmış. :money:

son dakika

Metin Öztürk , Dursun Özbek'in listesinden ekibiyle birlikte çıkarıldı 3 Adaylı seçime gidiyoruz.

Dursun yeni listesine Abdurrahim Albayrak , Erden Timur,Dinçer Azaphan katıldı Ali yüce listede yerini koruyor.

Metin virüsünü çıkartmaları iyi olmuş

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@ajansspor
emir aral e spor için çok kritik bir şahsiyet

Dursun Metin Eşref illa birini seçecek isem Eşref derim sanırım. Hiç
İçime sinmede 3’ü.

Esrefin liste yönetim kurulu listesi olmaz ama çok iyi rakı masası listesi olur otur bu abilerle 2.cihan harbi metin oktay vs dinle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt