Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Başlığı | 11 Haziran 2022

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gördüğüm kadarıyla seçilen şahıs (Hamamcıoğlu veya Özbek) ekibin başında ağabeyleri gibi duracak ama etliye sütlüye fazla karışmayacak. Hamamcıoğlu, İnan Kıraç'tan onay alan Adnan Öztürk'ün arkasında duracak, Özbek ise meydanı Cemal Özgörkey'e bırakacak. Seçilecek olan adamdan sonraki başkan adayı Özgörkey veya Öztürk olur.

Gelecek sezon Süper Lig'de İstanbul takımları 36 maçın 25'ini İstanbul'da oynayacak.

(TRT Spor)

Bu işe en çok yağlı surat sevinmiştir.

Kendi otelinde senede 25 maç için kamp yaptırsa masraf olarakta 250 bin dolar kesse senelik 6.25 milyon doları cebe indirir.
Üstüne birde kardeşlerinin faturasını ekledi mi ohh mis gibi.

Sakın gülüp dalga geçmeyin olmaz demeyin

OLDU ÇÜNKÜ!

Bu seçim döneminde Başkan adayları kimseyi tatmin etmedi gördüğüm kadarı ile. Dursun Özbek bir önceki başkanlığı döneminde çok başarısızdı. Son söylemleri hatalarımdan ders aldım diyor. Diğer aday Eşref Hamamcıoğlu ise gerek Daha önce ki dönemlerde Mustafa Cengiz'e yaptığı terbiyesizlik dün gibi hafızalarda konuşma tarzı yüksek pencereden egolu biri. Sonuçta ikisinden biri başkan olacak. Yakın dönemde yüklü ödemeler olacak Galatasaray başkanının sıcak parası olması gerekiyor. Sıcak para yoksa geçmiş olsun. Dün basketbol maçından sonra Erden Timur'un konuşmalarını dinledim. Bu adam tam anlamıyla bizden biri. Konuşmayı metin olarak okumayın canlı olarak dinleyin sizlerinde benimle aynı fikirde olacağını düşünüyorum. Erden Timur faktörü ve maalesef sıcak para ihtiyacı yüzünden Dursun Özbek başkan olsun istiyorum. (a bu arada Dursun Özbek Başkan seçildikten sonra Erden Timur'un ayağını kaydırabilir.) Saygılar.

Hamamcıoğlu ekibi de 450 milyon dolar ile geliyormuş. İşte gerçek seçim bu. Bir tane de sportif direktör. -Tahminim Rangnick-

Eşref Hamamcıoğlu ve ekibinin 2 hoca adayı var De Zerbi ve Mancini.

Bu 2 hoca için finansman konusunu çözmüşler, hatta, futbol yapılanması, basketbol yapılanması, sponsorluklar ve projelerini anlatacakları çok kapsamlı bir sunum için hazırlanıyorlarmış.

Eşref Hamamcıoğlu, Adnan Öztürk'ten sonra İnan Kıraç ve Ünal Aysal da destek olmaya hazırlanıyor.

Süper bir projeyi de hayata geçirecekleri konuşuluyor. Detayları çarşamba günü lansmanda öğreneceğiz.

Dolar 💵

Şu an iki Riva geliri kadar bir projeden, yaklaşık 450 milyon dolar gibi astronomik rakamın kazanılacağından bahsediliyor. Öte yandan Sütaş'ın sahibi Muharrem Yılmaz'ın da Hamamcıoğlu ekibinin yanında olduğu gelen bilgiler arasında. (via:Burhan Can Terzi)

Bu arada açıklayacakları bu projeyi bilmiyorum ama altyapısının olduğunu düşünmüyorum. 2 yıl içerisinde çivi bile çakılmaması muhtemel. Büyük ihtimalle bir sonraki seçime hazırlık yapılıyordu, DÖ aday olunca pazarlamaya çalışıyorlar.

Metin Öztürk-Hamamcıoğlu seçimindeki rekabetten daha iyi bir yönetimin geleceği kesin. O konuda daha rahatım ama vaatler kolpa geliyor. En azından bu dönem hayata geçmesini beklemiyorum.

Eşref Hamamcıoğlu ve ekibinin 2 hoca adayı var De Zerbi ve Mancini.

Bu 2 hoca için finansman konusunu çözmüşler, hatta, futbol yapılanması, basketbol yapılanması, sponsorluklar ve projelerini anlatacakları çok kapsamlı bir sunum için hazırlanıyorlarmış.

Eşref Hamamcıoğlu, Adnan Öztürk'ten sonra İnan Kıraç ve Ünal Aysal da destek olmaya hazırlanıyor.

Süper bir projeyi de hayata geçirecekleri konuşuluyor. Detayları çarşamba günü lansmanda öğreneceğiz.

allah kitap zeus aşkına topu eveleyen geveleyen hoca getirmesinler

Hamamcıoğlu yüksekten uçmayan, realist ve hatta karamsar bir profil çiziyordu. Metin Öztürk'e karşı seçilmesi garantiydi. Karşısına seçilmesi muhtemel bir koalisyon çıkınca dümeni kırdı. Söylemler iyi güzel de iki taraf da hiç güven vermiyor bana.

Süleyman Rodop: “Dursun Özbek'in projesinde Florya'dan 1 yıl içerisinde ilk nakit para akışı olacak. Galatasaray bu süreçte 30 Milyon Euro + kasa kolaylığını yapacak. İlk hedef Cumhuriyet’in 100.yılında şampiyon olmak.”

Gene yapilmayacak boş vaatlere inananlari göruyorum ve bu beni uzuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt