- 31 Ağustos 2021
- 69.333
- 49.638
- 3.258
Aynen bu - saolasın üşenmiştim bulup post etmeyeBahsettiğiniz görsel bu sanırım
Ekli dosyayı görüntüle 161157
şuna inanırım hep - yatırım yapmadan (akıllı riskler derim ben genelde bunlara) hiç bir şey gelişmez . tabiiki sunum şeklinde Eşref'e gönderme mevcut ama mantık olarakta yanlış denemez bu tür bakış açısına.
Erden Timur'un bahsettiği tesisleşme - yani tesis açmıyoruz epeydir çok doğru geliyor kulağa . Hatta rakiplerimiz yapıyor dediğinde biraz Aziz Yıldırım'dan bahsetti sanırım - Topuk yaylası vs vs işlerine dokundu gibi geldi bana. Bu mantıkta olay doğru.
Arada Ada ile ilgili herkes burda "katarlıların gözü adada" haberinin altına ne yazikki satılsın gitsin yazdı etti - talihsiz düşünme tarzı olarak görmekle beraber , konuşma arasında hazinede olan bir kısmı daha olduğu belirtildi - o kısmı almak etmek enteresan durumlar. Orada siyaset karşımıza çıkabilir sanki.
Birde şu an hatırlamıyorum - Kemerburgaz'da sadece proje onay süreci mi var yoksa imar izni gibi kafalar var mı. Proje onay süreci kolay - imar izni tarzı işler zor nispeten ama.
Özetle dün herkesi bir şekilde pamuk eller cebe - yoksa güzel işler yapamayacağız dedi. İnşallah bu düşünce sağa sola çekilmeden tamamen kulübün geleceği konseptine bağlı kalınarak ilerlerde rahatlarız.