- 12 Ocak 2013
- 50.637
- 59.912
- 4.323
Eşref başganımın etrafında toparlanalım reyzİki başkan adayına da pas diyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eşref başganımın etrafında toparlanalım reyzİki başkan adayına da pas diyorum
Eşref'in nesini seviyorsun yavEşref başganımın etrafında toparlanalım reyz
Dursun'un karşısında aday olması bile önemli reyz. Dursun'a hiç güvenmiyorum.Eşref'in nesini seviyorsun yav
Diksiyonu dışında tek iyi özelliği yok
Kimseyi desteklememekte bir seçenek bence bu adaylar varkenDursun'un karşısında aday olması bile önemli reyz. Dursun'a hiç güvenmiyorum.
Kimseyi desteklememekte bir seçenek bence bu adaylar varken
Son cümle daha makul geldi :dAdmirim ülke siyasetinde uzun yıllar sonrasında değişim ihtimali.
Mevcut siyasi ortamın Koçlara, Koçların ona ayar olması.
Fenerin başkanının Koç ailesinden olması.
Inan Kıraç-Koç bağlantısı.
Galatasaray’sa bu süreçte %25 oranında bile içimize sinmeyen adaylar çıkması.
Meydanın bir süre fenere bırakılacağının bir işareti olabilir mi?
Yoksa Kurtlar Vadisi Episode 28663 senaryosu mu yazdım şu anda?
başkanlar herhangi bir medyaya konuşacak mı seçimden önce
en azından sportif sorular sorulur
Dün Dursun lansman yaptı yav açıkladı işteValla kimin kafasında hangi planlar var hiç bir şey bilmiyoruz doğru düzgün.
Dün Dursun lansman yaptı yav açıkladı işte
Haftaya da Eşref yapacak
Erden Timur sundu, o kısımları kısa geçti daha önce detaylı anlattı diye.Admirim demek istediğim şuydu aslında. Daha taraftar kafasında soruların soruların sorulacağı bir program. Direkt teknik direktör, transfer sorularının sorulacağı mesela. Dün yoldaydım gerçi, Dursun ne söyledi bilmiyorum açıkçası.
Teknik Direktör ve transfer ile alakalı bir şey denmedi ama 2023'te şampiyon olacak kadroyu kuracağız dendi, bu yönetim kurulu bu meziyette dedi. Büyük ihtimalle basına yansıyan kimseyi satmadan 4 takviye haberi doğru. Sürekli kadro üstüne durdu, teknik direktörden ziyade. İyi kadro hedef dedi. Altyapı ile söyledikleri iyiydi, yine pilot takım almamız gerekiyor dedi. Bir tane antrenör eğitim şirketi ile anlaşmışlar altyapı için, modellerini incelemişler falan. Anladığım Elmas ile yakın çalışmışlar çünkü onun anlattıklarıyla uyuşuyor. Hatta bazı projelerden Elmas yönetimi geliştirdi dedi. Basketbolu hızlı geçti ama sunumda 2023 sonunda Euroleague wild card hedefi koyulmuş. Voleybol'a da Basketbol modeli getirmek istiyoruz dedi ama şu anlık altı boş. Sponsor vs. yok daha.Admirim demek istediğim şuydu aslında. Daha taraftar kafasında soruların soruların sorulacağı bir program. Direkt teknik direktör, transfer sorularının sorulacağı mesela. Dün yoldaydım gerçi, Dursun ne söyledi bilmiyorum açıkçası.
Şuan zaten sampiyon olsan gelen para senin o sene harcadığın parayi karşılamıyor ve şampiyonlar ligi artik garanti değil. Oradan gelicek para artik yok. Bizim dediğiniz gibi ekonomik devrim yapip borçları maksimum duzeyde indirmek hedefinde olmamız lazim bu 3 yilda sonra yapılacak hamlelerle türkiyenin bayerni oluruz ama bu 3 yılı taraftar sabır gösterir mi turk taraftar profili buna hayir der ve ilk başarısızlıkta kelle istemeye başlar.Cebinde para olmayan adam gelen her teklifi kabul etmek zorunda çünkü 15-20 milyon euro ödeme var yaz dönemi.Tok satıcı olabilmen için cebinde para olması lazım.Haa bunu yapabilen adam çok başarılı olacak diye bir garanti yok.Şu durumda,sportif başarıdan önce ekonomik devrimi gerçekleştirmek önemli,borçlar 3 milyardan 1 milyara insin,3 yıl şampiyon olmayalım gerekirse.Zaten rakiplerin ekonomisi yokuş aşağı gidiyor biz borçları sabit bile tutsak önümüz açık.
Bahsettiğiniz görsel bu sanırımSunumun başlarında GS logosundan sola doğru aşağıya giden bir "tercih yolu" (sarı rnek)
Birde sağa doğru yğükselen bir "tercih yolu" vardı (kırmızı renk)
Sarı renkte olan : Eşref'in yaklaşımı gibi sunuldu - satışlar , asset satışları vs
Kırmızı renkte olan : küçülerek büyütülmez - para harcanmadan borç kapatılmaz mantığı , yatırım mantığı sunulması.
Burda aslında daha net görünüyorki satışlar günü kurtarır - doğru yatırım kulübü kurtarır. Aysal'da buna benzer konuşurdu (icraat yaptı denemez- sportif başarıya yatırıldı para - kendini döndürdü sonrasında zararlı çıkıldı) . Her şeyi herkesi satmadan eğer bir şeyler başaracaklarına inandırırlasa zaten Dursun'un ekibi kazanacaktır. Manevi olarak Erden Timur topladı zaten herkesi.