Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Başlığı | 11 Haziran 2022

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimseyi desteklememekte bir seçenek bence bu adaylar varken

Admirim ülke siyasetinde uzun yıllar sonrasında değişim ihtimali.

Mevcut siyasi ortamın Koçlara, Koçların ona ayar olması.

Fenerin başkanının Koç ailesinden olması.

Inan Kıraç-Koç bağlantısı.

Galatasaray’sa bu süreçte %25 oranında bile içimize sinmeyen adaylar çıkması.

Meydanın bir süre fenere bırakılacağının bir işareti olabilir mi?

Yoksa Kurtlar Vadisi Episode 28663 senaryosu mu yazdım şu anda?

Admirim ülke siyasetinde uzun yıllar sonrasında değişim ihtimali.

Mevcut siyasi ortamın Koçlara, Koçların ona ayar olması.

Fenerin başkanının Koç ailesinden olması.

Inan Kıraç-Koç bağlantısı.

Galatasaray’sa bu süreçte %25 oranında bile içimize sinmeyen adaylar çıkması.

Meydanın bir süre fenere bırakılacağının bir işareti olabilir mi?

Yoksa Kurtlar Vadisi Episode 28663 senaryosu mu yazdım şu anda?
Son cümle daha makul geldi :d

başkanlar herhangi bir medyaya konuşacak mı seçimden önce

en azından sportif sorular sorulur

Dün Dursun lansman yaptı yav açıkladı işte

Haftaya da Eşref yapacak

Admirim demek istediğim şuydu aslında. Daha taraftar kafasında soruların soruların sorulacağı bir program. Direkt teknik direktör, transfer sorularının sorulacağı mesela. Dün yoldaydım gerçi, Dursun ne söyledi bilmiyorum açıkçası.

Dursun arsaları satıp birkaç transfer yapacak, Eşref de tasarruf yapıp borçları azaltmaya çalışacak. İki yoldan birini tercih edeceğiz.

Admirim demek istediğim şuydu aslında. Daha taraftar kafasında soruların soruların sorulacağı bir program. Direkt teknik direktör, transfer sorularının sorulacağı mesela. Dün yoldaydım gerçi, Dursun ne söyledi bilmiyorum açıkçası.
Erden Timur sundu, o kısımları kısa geçti daha önce detaylı anlattı diye.

Taraftara hitap etmek pek dertleri değil gibi şu an ama Erden Timur'un konuşmalarını izlemeni tavsiye ederim.

son 7 gün .

Dünkü lansman ile (ve ilk lansmanı yapma kozuda oldu) Erden Timur tüm GS camiasına bir tebessüm vermiştir eminim. (Mutlaf muhalefet "eh hade hade" demiştir. )

Şimdi Eşref'in tanıtımının ya da ne yapacaksa bunu üsteleyebileceğini düşünmüyorum. Ama genede dünküne benzer hızlıcanada olsa ne hedeflediklerin igörmek isterim. Sadece söylemde bunlar şu ana kadar.

Kaldıki bugünkü pozisyonda başkan adayı ya da yanındaki sinsiye oy vermeyecek bir kesim, Erden Timur gibi adamların görevde olmasını isedikleri için verecek. Kararsız olanda bir yığın adam vardır daha

Teknik Direktör ve transfer ile alakalı bir şey denmedi ama 2023'te şampiyon olacak kadroyu kuracağız dendi, bu yönetim kurulu bu meziyette dedi. Büyük ihtimalle basına yansıyan kimseyi satmadan 4 takviye haberi doğru. Sürekli kadro üstüne durdu, teknik direktörden ziyade. İyi kadro hedef dedi. Altyapı ile söyledikleri iyiydi, yine pilot takım almamız gerekiyor dedi. Bir tane antrenör eğitim şirketi ile anlaşmışlar altyapı için, modellerini incelemişler falan. Anladığım Elmas ile yakın çalışmışlar çünkü onun anlattıklarıyla uyuşuyor. Hatta bazı projelerden Elmas yönetimi geliştirdi dedi. Basketbolu hızlı geçti ama sunumda 2023 sonunda Euroleague wild card hedefi koyulmuş. Voleybol'a da Basketbol modeli getirmek istiyoruz dedi ama şu anlık altı boş. Sponsor vs. yok daha.
1654335336671.webp

1654335645513.webp

1654335785152.webp

Cebinde para olmayan adam gelen her teklifi kabul etmek zorunda çünkü 15-20 milyon euro ödeme var yaz dönemi.Tok satıcı olabilmen için cebinde para olması lazım.Haa bunu yapabilen adam çok başarılı olacak diye bir garanti yok.Şu durumda,sportif başarıdan önce ekonomik devrimi gerçekleştirmek önemli,borçlar 3 milyardan 1 milyara insin,3 yıl şampiyon olmayalım gerekirse.Zaten rakiplerin ekonomisi yokuş aşağı gidiyor biz borçları sabit bile tutsak önümüz açık.

Sunumun başlarında GS logosundan sola doğru aşağıya giden bir "tercih yolu" (sarı rnek)
Birde sağa doğru yğükselen bir "tercih yolu" vardı (kırmızı renk)

Sarı renkte olan : Eşref'in yaklaşımı gibi sunuldu - satışlar , asset satışları vs
Kırmızı renkte olan : küçülerek büyütülmez - para harcanmadan borç kapatılmaz mantığı , yatırım mantığı sunulması.

Burda aslında daha net görünüyorki satışlar günü kurtarır - doğru yatırım kulübü kurtarır. Aysal'da buna benzer konuşurdu (icraat yaptı denemez- sportif başarıya yatırıldı para - kendini döndürdü sonrasında zararlı çıkıldı) . Her şeyi herkesi satmadan eğer bir şeyler başaracaklarına inandırırlasa zaten Dursun'un ekibi kazanacaktır. Manevi olarak Erden Timur topladı zaten herkesi.

Dursun 2.5 sene başkanlık yaptı. İlk 2 sezon takımı Anadolu takımı seviyesine indirdi. Son yarım dönem her ne kadar absürd maliyetler ile dahi olsa harika bir kadro kurdu ve şampiyonluğun temelini attı. Yine de istemiyorum. Eşref de küçülme cart curt zırvalıyor. Bilemedim.

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Cebinde para olmayan adam gelen her teklifi kabul etmek zorunda çünkü 15-20 milyon euro ödeme var yaz dönemi.Tok satıcı olabilmen için cebinde para olması lazım.Haa bunu yapabilen adam çok başarılı olacak diye bir garanti yok.Şu durumda,sportif başarıdan önce ekonomik devrimi gerçekleştirmek önemli,borçlar 3 milyardan 1 milyara insin,3 yıl şampiyon olmayalım gerekirse.Zaten rakiplerin ekonomisi yokuş aşağı gidiyor biz borçları sabit bile tutsak önümüz açık.
Şuan zaten sampiyon olsan gelen para senin o sene harcadığın parayi karşılamıyor ve şampiyonlar ligi artik garanti değil. Oradan gelicek para artik yok. Bizim dediğiniz gibi ekonomik devrim yapip borçları maksimum duzeyde indirmek hedefinde olmamız lazim bu 3 yilda sonra yapılacak hamlelerle türkiyenin bayerni oluruz ama bu 3 yılı taraftar sabır gösterir mi turk taraftar profili buna hayir der ve ilk başarısızlıkta kelle istemeye başlar.

Sunumun başlarında GS logosundan sola doğru aşağıya giden bir "tercih yolu" (sarı rnek)
Birde sağa doğru yğükselen bir "tercih yolu" vardı (kırmızı renk)

Sarı renkte olan : Eşref'in yaklaşımı gibi sunuldu - satışlar , asset satışları vs
Kırmızı renkte olan : küçülerek büyütülmez - para harcanmadan borç kapatılmaz mantığı , yatırım mantığı sunulması.

Burda aslında daha net görünüyorki satışlar günü kurtarır - doğru yatırım kulübü kurtarır. Aysal'da buna benzer konuşurdu (icraat yaptı denemez- sportif başarıya yatırıldı para - kendini döndürdü sonrasında zararlı çıkıldı) . Her şeyi herkesi satmadan eğer bir şeyler başaracaklarına inandırırlasa zaten Dursun'un ekibi kazanacaktır. Manevi olarak Erden Timur topladı zaten herkesi.
Bahsettiğiniz görsel bu sanırım
96328368-8AD9-45A2-A7B3-9FFF4247E6FA.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt