Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Başlığı | 11 Haziran 2022

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyuncu satmayacağız demek kaydadeğer bir vizyond değil. Tam tersine misyonunu tamamlamış oyuncuyu satmak gerekir. Sıcak para ihtiyacı da varken neden satmayalım ki iyi teklifler gelirse. Bana göre stoper ikilimize gelen teklifler 20 civarı ise satılabilir. Gelen parayla orta saha forvet ve Abdülkerim Bardakçı alınmalı.

G702 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Merhaba sürtükler. Foruma uzun süredir giremiyordum uygulama sürekli kapanıyordu tarayıcıdan girmeyi akıl edip hasret gidereyim sizlerle dedim.

Oyuncu satmayacağız demek kaydadeğer bir vizyond değil. Tam tersine misyonunu tamamlamış oyuncuyu satmak gerekir. Sıcak para ihtiyacı da varken neden satmayalım ki iyi teklifler gelirse. Bana göre stoper ikilimize gelen teklifler 20 civarı ise satılabilir. Gelen parayla orta saha forvet ve Abdülkerim Bardakçı alınmalı.

G702 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
değerini bulan oyuncu satılır bence ama orda belirtmek istedikleri b.elmas yönetiminde oyuncu yetiştirip satacağız denilen ve bizi küme düşme hattına götüren küçük düşünme tarzını benimsemeyecekleri. tabiki oyuncu yetiştirip satmalıyız ama bu geri planda olmalı ana plan olmamalı, yarışmacı bir takım oluşturmak öncelikli olmalı. başarı demek para demek aynı zamanda

Oyuncu satmayacağız demek tok satıcı rolünü de oynuyor olabiliriz

Renktaşlar 1 sene önceki seçimde Burak Elmas bol keseden sallıyordu.Ama altı boştu ben burda hep söyledim burak elmas başkan seçilmesin dedim.Çünkü hiçbirşey yapamıyacağı o kadar belliydi ki göremediniz.Herkes Burak ELMAS başkan diye bağırıyordu.Geçen sene Eşref Hamamcıoğlunu destekliyordum.Bu sene Dursun Özbek te Eşref Hamamcıoğluda değerli adaylar hangisi başkan olursa Burak Elmastan 10 kat başarılı olacağına eminim.
Yalnız bu Adnan Öztürk,Ünal Aysal ve İnan Kıraç 3 lüsüne Eşref başkan güveniyorsa çok yanılır bunlar insanı yarı yolda bırakır.

Dursun Özbek öne geçmiş gibi. AKP nin adayı olduğunu söyleyenler var. Bizim takımın içine girebileceklerini sanmam ama belli de olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt