- 9 Ağustos 2011
- 59.445
- 34.137
- 3.408
sana niye güvenemiyorum acaba dursun
listeden dursunu cıkar daha güçlü oluyor anasını satayim yönetim öyle sacma bir durum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ve fazla istekli. her sey güllük gülüstanlık olacak sanıyor. 1 ay sonra adamı delirtip istifasını istemezse dursun iyidirErden Bey'i bu ortamda yerler.
Fazla iyi niyetli
Lansman sonrası TRTSpor ve diğer spor kanallarının karşısına geçti. Orada dedi.oyuncu satmayacağızı nerde dedi
Burada neden Hamamcıoğlu ile çalışmıyor diye soranlar için; kasa kolaylığını yapacak isim, -Florya'nın 2/3'ünün alınması vs- Dursun. Maalesef. Tüzemen 30 milyon € koymaya hazır demişti.
Erden zaten her şeyin farkında fakat yine de bel altı vurmuyo herkese iyi niyetle yaklaşıyo tabi yeni olmasının etkisi de varErden Bey'i bu ortamda yerler.
Fazla iyi niyetli
ve fazla istekli. her sey güllük gülüstanlık olacak sanıyor. 1 ay sonra adamı delirtip istifasını istemezse dursun iyidir
yapılır mı dersinAtla deve değil bahsettiği projeler.
Kolaylıkla yapılacak işler.
Ama şu varki bu olursa Erden Timur efsane olur. Dursun da o koyduğu 30 m euroyla efsane olur.
Büyük kumar oynayacaklar.
Dursun, Erden'e çok güveniyor ama belli yani
dursunu bu hamle harici terim bile kurtaramazdı gene dogru ata oynadı. nası ikna ediyor bu adamları inanılmaz gercektenAtla deve değil bahsettiği projeler.
Ama şu varki bu olursa Erden Timur efsane olur. Dursun da o koyduğu 30 m euroyla efsane olur.
Floryayla Mköye ev yapılır mı diye mi soruyorsunyapılır mı dersin
Erden Timur'u Galatasaray'a kazandıran Dursun Özbekti.dursunu bu hamle harici terim bile kurtaramazdı gene dogru ata oynadı. nası ikna ediyor bu adamları inanılmaz gercekten
Erden Timur'un bahsettiği şeyler bana çok yapılabilir ve mantıklı geldi. Özellikle paranın toplanacağı kapalı hesapları ve 3 onay(1 bağımsız denetim olmak üzere) yerinden sonra paranın diğer belirtilen hesaplara aktarılması bol keseden harcamanın önünü kesmek için gayet iyi. Adnan Öztürk'ün projeleri hakkında bir şey biliyor musun? Çok övülüyor ama doğru dürüst anlatılmıyor ben Öztürk'ün projesinde projeden ziyade bir şeye yedirilmiş ana içeriği bağış olacak bir şey çıkacak diye tahmin ediyorum.Erden Bey'i bu ortamda yerler.
Fazla iyi niyetli
İyidir liboşhan sendenNaber Furcock?
Erden Timur zaten hayalinin Galatasaray başkanlığı olduğunu söylüyordu. Bu arada bizim Riva'da 200 dönüm orman arazimiz ve okul arazimiz varmış ama oraya imar izni çıkmaz herhalde. Okul özel okula kiralanabilir herhalde.Atla deve değil bahsettiği projeler.
Ama şu varki bu olursa Erden Timur efsane olur. Dursun da o koyduğu 30 m euroyla efsane olur. Bu işin arkasında da çıkarı vardır ama o kesin.
Adminim orda asıl güvence siyaset gibi.Normalde Florya arazinin devlette olan kısmının da alınıp imara açılması,Riva'nin geri kalanının da imara açılması, Kemerburgaz'in spor tesisi olarak başlayıp gelir getirici otelle projelendirmesi,extra Büyükçekmece'de arazi vs. GSGM,Emlak Konut, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı gibi kamu kurumlarından güvence alınmadan yapılamaz.Erden Bey'in tercihi de o yüzden Dursun Bey olmuştur.Önü açılırsa Erden Bey geleceğin en uzun sureli başkanı olur.Aziz Yıldırım gibi proje odaklı ama profesyonel bir yaklaşımı var.Sadece futbol değil tüm branşları da ayağa kaldırır istediklerini yaparsa.Hatta 5_10 sene sonra bugünü hatırlarız, Galatasaray için kurtuluş manifestosunun açıklandığı dönüm noktası gün.Atla deve değil bahsettiği projeler.
Ama şu varki bu olursa Erden Timur efsane olur. Dursun da o koyduğu 30 m euroyla efsane olur. Bu işin arkasında da çıkarı vardır ama o kesin.
terim korkusundan bunlarkulüplerin geldiği noktada gündem maddelerinin başında ekonomik meseleler olması normal ama bir taraftar olarak sportif hamlelerinden hiç bahsedilmemesini hem sıkıcı hem de ürkütücü buluyorum
hoca ve planlama konusunda konuşmamak mesela
torrent korkusundan mı yani bütün bunlar