Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Başlığı | 11 Haziran 2022

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dursun değil erden timur kazanır bu seçimi.
maalesef MÖ 'de kazanıyor - ve beni çok endişelendiren durum bu.

Adam sahneye ilk fırlayan - sahneden şu an hala izliyorum inmeyen adam. Aşırı uyuzum.

çünkü bugün itibari ile şu konuşmadan sonra bu ekip seçimi %99 kazanır - olaki kazanamazsa zıvanadan çıkacak derecede bazı insanları taraftar hedef alacaktır..

maalesef MÖ 'de kazanıyor - ve beni çok endişelendiren durum bu.

Adam sahneye ilk fırlayan - sahneden şu an hala izliyorum inmeyen adam. Aşırı uyuzum.

çünkü bugün itibari ile şu konuşmadan sonra bu ekip seçimi %99 kazanır - olaki kazanamazsa zıvanadan çıkacak derecede bazı insanları taraftar hedef alacaktır..
vala artık kim kazanırsa kazansın gs a zarar gelmesin de. çok duyduk vaatleri genelde seccidikten sonra yapamıyorlar. o yüzden kim gelirse gelsin umrumda değil. dursun hatırladığım en rezil baskan olabilir. sonuc itibariyle gs kazanacaksa ona da tamamım.

Başlangıcı için ciddi bir para lazımmış sanırım 400-500 milyon Tl civarı bunu da koyacağız dedi Erden Timur bu parayı koymadan bu projeleri kimse yapamaz zaten dedi.

Çekindiğim en büyük kısım burası - şimdi tabii ki böyle konuşan bir Erden Timur olunca kafada havai fişekler patlıyor insanın...

ama YK'da ve GS camisının içinde buna güvenip parayı koyacak adamalr geri vites yapar mı ?

vala artık kim kazanırsa kazansın gs a zarar gelmesin de. çok duyduk vaatleri genelde seccidikten sonra yapamıyorlar. o yüzden kim gelirse gelsin umrumda değil. dursun hatırladığım en rezil baskan olabilir. sonuc itibariyle gs kazanacaksa ona da tamamım.
tabii ki hepimizin derdi bu o yüzden ben her TD 'ye ve Yönetime eski bir isimde olsa yenidende gelse -- eğer tekrar göreve gelmiş ise , nötr beyaz bir sayfa açarım.

Edit: Metin Öztürk hariç...o adama güvenmiyorum. Sinsilik akıyor heriften.

Vay be, Erden Timur'u dinlerken içim ferahladi.İstanbul'un yarısı bizimmiş, gayrimenkul zenginiymişiz de haberimiz yokmuş...Burak Elmas'in projelerini dinlerken yahu sen ne yaptın ki,neyin var ki , nasıl yapacaksın derken içimden Erden Timur farklı geldi.Sanki kendim hitap ediyor musun gibi hissettim, gerçek Galatasaraylı görmeyeli çok zaman olmuş.En komik durum da Florya'nin Mustafa Cengiz tarafından es kaza tesisi yapamadığımız için geri alınmasının bizi mirasa konudurmasi olmuş.

IMG_7152.webp

IMG_7153.webp

IMG_7154.webp

IMG_7155.webp

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Müthiş konuştu ve adnan öztürk denen hadsize de haddini bildirdi laf arasında

Dursun özbek formalite başkan diyebiliriz böylece çünkü asıl başkanlar erden ve cemal ağabeyler olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt