Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nerde bu yayın yavDursun başkandan sürpriz bir üçlü bekliyorum.
amigo dursun coşturuyor ortamıulan dursun yerine otur be
Geri sarabiliyorsun sanırım renktaş. Bitti.Nerde bu yayın yav
maalesef MÖ 'de kazanıyor - ve beni çok endişelendiren durum bu.dursun değil erden timur kazanır bu seçimi.
Başlangıcı için ciddi bir para lazımmış sanırım 400-500 milyon Tl civarı bunu da koyacağız dedi Erden Timur bu parayı koymadan bu projeleri kimse yapamaz zaten dedi.Bunlar bayağı para koymak zorundalar bu projeler için
vala artık kim kazanırsa kazansın gs a zarar gelmesin de. çok duyduk vaatleri genelde seccidikten sonra yapamıyorlar. o yüzden kim gelirse gelsin umrumda değil. dursun hatırladığım en rezil baskan olabilir. sonuc itibariyle gs kazanacaksa ona da tamamım.maalesef MÖ 'de kazanıyor - ve beni çok endişelendiren durum bu.
Adam sahneye ilk fırlayan - sahneden şu an hala izliyorum inmeyen adam. Aşırı uyuzum.
çünkü bugün itibari ile şu konuşmadan sonra bu ekip seçimi %99 kazanır - olaki kazanamazsa zıvanadan çıkacak derecede bazı insanları taraftar hedef alacaktır..
Başlangıcı için ciddi bir para lazımmış sanırım 400-500 milyon Tl civarı bunu da koyacağız dedi Erden Timur bu parayı koymadan bu projeleri kimse yapamaz zaten dedi.
300 küsür sanırım.Başlangıcı için ciddi bir para lazımmış sanırım 400-500 milyon Tl civarı bunu da koyacağız dedi Erden Timur bu parayı koymadan bu projeleri kimse yapamaz zaten dedi.
tabii ki hepimizin derdi bu o yüzden ben her TD 'ye ve Yönetime eski bir isimde olsa yenidende gelse -- eğer tekrar göreve gelmiş ise , nötr beyaz bir sayfa açarım.vala artık kim kazanırsa kazansın gs a zarar gelmesin de. çok duyduk vaatleri genelde seccidikten sonra yapamıyorlar. o yüzden kim gelirse gelsin umrumda değil. dursun hatırladığım en rezil baskan olabilir. sonuc itibariyle gs kazanacaksa ona da tamamım.
eşref istifa
erden başgan konusunda şüphem yok ahbab konusunuda açmıştım ama dursunerden ağbi kazanmalı ahbert... netttt