Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Başlığı | 11 Haziran 2022

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu adamı kaçırırsalar çok yazık olur. Harbi bizden biri. Erden Timur’un yüzü suyu hürmetine Dursun Özbek Başkan olsun

1654425849908.webp

@Can Erden

Kalamış çok güzel bir yer bu arada - üye bir tanıdığımız vasitasıyla hayati maçlara orada toplanıp izliyorduk - hatta şampiyonluk kutlamışlıkta var yan tarafta fenebaaçililer üzülürken .

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ilk bu tepki gösterdiği tarzda olayda istifa edebilir anlamıda çıkarıyorum bu arada.

Bunca konuşma falan var ama hala temeli sağlam bir birliktelik yok o ekipte . MÖ - Dursun arasında kaynayığ kaybolmaz ya da bezmez inşallah.

kişileri fazla önemsemek konusunda hemen hepimizin dili yanalı daha yıl geçmedi

ne kadar güzel konuştuğu veya muhteşem projeleri olması önemi değil

gelsin yapsın görelim o zaman gelecek başkan mı yoksa heves mi karar verelim
Muhtemelen verdiği sponsorlukların tüm taahhüdü 1 milyar TL olan biri heves uğruna vermez o parayı.

herkes çay tercihinde bulunmuş gibi heis
problem çayda değil - kahvaltı teması var zaten .. paçanga tercihi doyumsuzluk ibaresi.

işin goygoyundayım tabi - sevmiyorum kesinlikle ama bi halta yarar inşallahta ben laflarımı yerim. Ama umudum bu adamdan yok - ya seçilince yönetim içindeki problem adam olaacak- ya bir kriz çıkaracak potansiyel çok yüksek bu adamda.

Erden beyciğim Dursun'un yanındaki adamı görüyorsun di mi bu konuşmada.... dediklerinin tamamını tek başınayken yapan bir adam kendsii ve Dursun yanında ikinci adamken senin konuşman ve tavrından sonra insanların kafasında sen o yönetimin Yıldız Oyuncusu olarak çıktın.

ADam bu birleşimden önce neler dedi 2 3 haftalık süreçte başkanmış gibi - ne ikilemler gereksiz işler. Eşref'e itham ederek konuşuyorsun hissel olarak anlıyorumda - ondan beter davrananı var o kadroda - hemde %50 kendi adamlarıyla. Eşref kazanacağı seçimi kaybedeceği için savuruyor. Öbürü her konuda saçmalıyordu.

Burda bir huysuzluğu olacaktır sana karşı - dikkat etmeni öneririm.

ilk bu tepki gösterdiği tarzda olayda istifa edebilir anlamıda çıkarıyorum bu arada.

Bunca konuşma falan var ama hala temeli sağlam bir birliktelik yok o ekipte . MÖ - Dursun arasında kaynayığ kaybolmaz ya da bezmez inşallah.

bu işlerin gidişatını futbol belirler bizim gibi takımlarda

futbolda elle tutulur bir şeyler olursa taraftarı diri tutan heyecan veren o zaman yürürler

şampiyonluk filan bile demiyorum yeter ki taraftar evet bu takım şöyle iyi böyle iyi diyebilesin sezon boyunca

mesela bu seneki takım veya proje bir tercihtilihde ilk 3 4 içinde kalsa göze hoş gelen oyum sayısı fazla olsa hoca da gitmezdi kongrede olmazdı

futbolu ikinci plana atan yönetim uzun süreli kalamaz

Koskoca Galatasarayı transfer uğruna medya maymununa çevirdiler

Ne dursunu yav dursunun bu kulüpte hala bulunması bile facia geçen dönem yediği naneler ne çabuk unutuldu

Kevin grosskreutz faciası mı dersin ndiayenin trasnferi için el altından ödenen paralar mı dersin

Feghuli belhanda gomise verilen fahiş yıllık ücretler mi dersin anamızı ağlattılar daha yeni kurtulduk derken olacak iş mi bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt