Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Başlığı | 11 Haziran 2022

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hamamcıoğlu ve Özbek fazla sorumluluk almayıp A.Öztürk, Özgörkey ve Timur üzerinden yürütecek işleri. Özbek'te para var, Hamamcıoğlu'nda yok. Dursun'u şu ekibin başında dur diye ikna etmişler anlaşılan. A.Öztürk bu kadar istekliyse kendi aday olsaydı madem, veya Özgörkey. Timur'un oy alma şansı yok zaten genç Elmas'ın halinden sonra. Aday olmaması normal.

Dursun Özbek'in listesine girdiğinden beri Metin Öztürk'ün desteksiz sallaması falan kesildi sanki. Bana öyle geliyor belki de.

Hamamcıoğlu ve Özbek fazla sorumluluk almayıp A.Öztürk, Özgörkey ve Timur üzerinden yürütecek işleri. Özbek'te para var, Hamamcıoğlu'nda yok. Dursun'u şu ekibin başında dur diye ikna etmişler anlaşılan. A.Öztürk bu kadar istekliyse kendi aday olsaydı madem, veya Özgörkey. Timur'un oy alma şansı yok zaten genç Elmas'ın halinden sonra. Aday olmaması normal.
Erden Timur 10 yılını doldurmadığı için aday da olamıyor zaten. Adam hayalinin Galatasaray başkanlığı olduğunu çok önceden açıklamıştı sanırım göğüs sponsorluğu zamanında bir röportajda. Bence Erden Timur'un hedefi bu projeleri güçlü bir yönetimle başlatıp Galatasaray ekonomisini rahatlatmak ve bir sonraki seçimde belki kendi ekibiyle aday olmak.

Erden Timur neden bu kadar sisiriliyo bilen varmi? Galatasarayli olmasina ragmen sirketinin reklami icin odedigi miktarlarin hicbir ayricaligi yuksekligi yok. Aksine rakiplerin altinda. Bizim goremedigimiz ne goruyorsunuz?

3. Alternatif olmadığından Dursun Özbek dedim. Eşref Hamamcıoğluna ön yargılı yaklaşıyorum adamın fotoğrafı, duruşu, söylemleri taraftar olarak bana hitap etmiyor. Belki çok başarılı olur bilemem ama bir kez daha bilinmez e yolculuk yapılsın istemiyorum.

Erden Timur neden bu kadar sisiriliyo bilen varmi? Galatasarayli olmasina ragmen sirketinin reklami icin odedigi miktarlarin hicbir ayricaligi yuksekligi yok. Aksine rakiplerin altinda. Bizim goremedigimiz ne goruyorsunuz?

Her yıl 100-150 milyon tl para aktarıyor adam daha ne yapsın, bu rakamları başka veren yok şuanki ekonomik krizde.

Şişirilmiyor aslında maddi yönden destek veriyor ki onun verdiği parayı başka yerden bulamıyoruz yıllar sonra basketbol şubesine hareket getirdi yaş olarak da genç yıllardır aynı isimlerinden etrafında dönüp duruluyor zaten . Yeni bir kana fikire ihtiyacımız olduğu açık. Başarılı olursa futbolda ki kulübün ana lokomotifi futbol zaten hem kendi önü hem de kulübün önü açılır

Kararsızlar da dağıtılınca forum ahalisinin Dursunu seçmiş durumda olduğunu görüyorum.

Şişirilmiyor aslında maddi yönden destek veriyor ki onun verdiği parayı başka yerden bulamıyoruz yıllar sonra basketbol şubesine hareket getirdi yaş olarak da genç yıllardır aynı isimlerinden etrafında dönüp duruluyor zaten . Yeni bir kana fikire ihtiyacımız olduğu açık. Başarılı olursa futbolda ki kulübün ana lokomotifi futbol zaten hem kendi önü hem de kulübün önü açılır
Galatasaray markasiyla reklam finansal destek degildir. Kulube bagisladigi birsey yok.

Burhan Can TERZİ - Terzinin Atölyesi
Ben Galatasaray'da pek çok seçim öncesi sürece şahitlik ettim. Tabana tabana zıt adayların yarışlarını izledim. Ancak birebir aynı tabandan iki aday olmasına rağmen bu kadar sert bir yarış süreci pek hatırlamıyorum. Üstelik bunu Dursun Özbek ve Eşref Hamamcıoğlu da yapmıyor, ateşi çevrelerindeki insanlar sürekli körüklüyor. En yakın arkadaşlar birbirlerine tavır alıyor... Üye gruplarında ağır tartışmalar yaşandığını da duyuyoruz... Seçim gününe kadar umarım ortam biraz yumuşar... Şimdi gelelim vaatlere...

Dursun Özbek, Bankalar Birliği anlaşmasına sıcak bakmıyor
Adaylardan Dursun Özbek, kendi döneminde başlattığı gayrimenkul projelerini Erden Timur ile sırt sırta verip hem tamamlama hem de maksimum gelir elde etmeyi hedefliyor. Bankalar Birliği anlaşmasına sıcak bakmıyor, saha içerisinde yüksek başarı vurgusu yapıyor.

İnan Kıraç ve miras
Eşref Hamamcıoğlu tarafında son günlerde yükselen ses ise çarşamba günü çok olağanüstü açıklamaların olacağı yönünde. Uluslararası bir teknik direktör açıklanma iddiası bir yana iddialardan biri İnan Kıraç'ın mirasının önemli bir bölümünü kulübe bağışlayacağı yönünde... Bir diğeri arazi bağışlayacağı, bir diğeri stada sponsor olacağı yönünde... Bu iddialardan biri somutlaşır mı bilemiyorum ama camida bu düzeyde beklenti oluşmuş durumda...

Şu an ilk sandıklarda Hamamcıoğlu'nun, yeni sandıklarda Dursun Özbek'in baskın olduğu gözleniyor. Cuma gecesine kadar daha az hata yapanın ve daha alçakgönüllü hareket edenin kendi listesine avantaj sağlayacağını düşünüyorum.

Umut Bozok için 5 milyon Euro!
Geride kalan sezonda Kasımpaşa'da harikalar yaratan Umut Bozok için, Galatasaraylı profesyonellerin 5 milyon Euro'da el sıkıştığı iddiası geldi kulağıma.

Henüz anlaşma yok
Bu konuyu mevcut sorumlu yöneticiye sordum. Henüz resmi bir anlaşma olmadığını söyledi. 12 Haziran'da yeni gelecek yönetime tüm konuları rapor edip transferi de onların inisiyatifine bırakacaklarmış. Sportif Direktör Sensibile'nin ise yurt dışından isimlerle görüşmelerini sürdürdüğü bilgisi anlatıldı.

Öztürk ile şu çelişki beni korkuttu. Onun dışında Cenk Ergün ön çalışmalar yapıyormuş.

Şu projeyi kim seçilirse seçilsin hayata geçmesi konusunda destekliyorum ama henüz ortada bir arsa yokmuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt