Hasan Ay
Parçalı Üye
- 10 Temmuz 2016
- 3.891
- 2.154
- 813
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Erden Timur’un sponsorlugunu sayip Koc’u saymamak adaletli degil usta. Tinercilerin sponsorlari hakkinda yanlis bilgin var. Trabzonun sponsorlarinin kim oldugu onemli degil onlarinda var. Sonuc olarak herkes bulmus ve bizden kesinlikle az degil. Hepsini eleyecek bir sebep bulacaksak Erden Timur’uda sponsordan saymayacagiz. Bizim beceriksiz yonetim secimden once 100 milyon dolar deyip coluk cocugu kandirmis ama kimseyi bulamamis. Galatasaray gibi bir markanin sponsor geliri 5 milyon dolari bulmuyosa ortada ne iyi bir yonetim nede sponsor vardir. Benim gorusum bu. Ornegin Unal Aysal baskan olsa, sponsor gelirlerimiz bu gunun minimum iki kati olurdu. Baglantilar ve baskanin kim oldugu onemli. Burak Elmas’tan fazlasini beklemek hayal perestlikti zaten.Fenerin tüm sponsorları Koç
Tjk en son 3 kuruş alıyordu formaya, stat anlaşmaları eski
Trabzonınki zaten hükümet destekli direkt
Bahsettiğin rakipler hangileri?
Diyorsun ya Erden bir şey vermiyor diye, başkası gelsin de o bir şeyi versin, var mı veren?
2-3 katı değil bir tane babayiğit çıksın da versin, vereni bulmalılar demekle olmuyor bu işler.
ulan adnan öztürk işin gücün kolpa. bi de gidip adamla foto çekiyorİnan Kıraç: Ben seçim işlerinde yokum, beni kimse bu işlere karıştırmasın. Hiç kimseye destek olmuyorum. Beni rahat bırakın, 86 yaşındayım. Artık Genel Kurula dahi gelmeyeceğim.
(Ajans 1905)
Adnan Öztürk: İnan Abi'yi çok severiz. Allah sağlık, afiyet versin.
(Ajans 1905)
Dursun Özbek hayırlı olsun.

Şu tarz bir fotoğraf olmuş.ulan adnan öztürk işin gücün kolpa. bi de gidip adamla foto çekiyor![]()
FB'de koç dışında doğru dürüst sponsor yok. Bjk aynı şekilde yeni sponsor olarak bir tek Beko geldi. Bjk gelecek sezon bütçede 800 milyon Tl civarı açık onaylattı.Rakiplerin yonetimleri arayip buluyo. Hicbirinin sponsorluklari bizden az degil. Demekki yonetimlerimizde bir beceriksizlik var. Erden Timur’un kimsenin yapmadigini yapmasi icin herhangi bir sponsor 3 verirken kalkip 5 vermesi gerekir. Ustelik bu 5’i dolar euro bazli vermeliki Galatasaray’a sahip cikiyo diyelim. Galatasarayli olmasinin sponsporluga bir etkisini maddi olarak goremiyorum. Baskalari goruyordur. Baskalari Burak Elmasi’da ove ove bitiremiyodu. Simdi Ozbek diyor taraftar inanilmaz. Ulkenin neden kalkinmadigini sorguluyoruz birde. Ulke olarak vasati yuceltirsen iki yakan bir araya gelmez. Erden Timur’a karsi notr’um. Henuz abartildigi gibi bir hunerini gormedim. Gorursek destekleriz. Sonucta Galatasarayimiz kazanir.
Üstat mevzuyu yanlış yerlere çekiyorsun.Erden Timur’un sponsorlugunu sayip Koc’u saymamak adaletli degil usta. Tinercilerin sponsorlari hakkinda yanlis bilgin var. Trabzonun sponsorlarinin kim oldugu onemli degil onlarinda var. Sonuc olarak herkes bulmus ve bizden kesinlikle az degil. Hepsini eleyecek bir sebep bulacaksak Erden Timur’uda sponsordan saymayacagiz. Bizim beceriksiz yonetim secimden once 100 milyon dolar deyip coluk cocugu kandirmis ama kimseyi bulamamis. Galatasaray gibi bir markanin sponsor geliri 5 milyon dolari bulmuyosa ortada ne iyi bir yonetim nede sponsor vardir. Benim gorusum bu. Ornegin Unal Aysal baskan olsa, sponsor gelirlerimiz bu gunun minimum iki kati olurdu. Baglantilar ve baskanin kim oldugu onemli. Burak Elmas’tan fazlasini beklemek hayal perestlikti zaten.
Ya İnan Kıraç ne zaman elini cebine atmış yok Spor lisesi yapacakta onun yanında Galatasaray için geçici tesiste yapacak falan. O projeyi de anlattılar Space'te çok uzun zamandır konuşulan bir şeymiş 10-15 yıldır falan Eğitin Vakfı kendi yönetimi her şeyi kendinde olacağı bir Ali Sami Yen Spor lisesi açacak burada okuyan sporcular Galatasaray lisanslı olacak. Yani öyle kulübü düzlüğe çıkaracak ekonomik bir getiri - tesis falan yok olayın içinde bu arada çok güzel bir proje insan kaynağı alt yapı açısından umarım yapılır orası ayrı ama pazarlandığı şekilde değilmiş.İnan Kıraç'ın elini cebine atmayacağını biliyordum.
Aynen renktaş. 2012'de kulüp resmi sitesinden bile yayınlandı projenin detayları. Riva'ya yapılacaktı, daha sonra olmadı. Büyükçekmece arazisinin bu nedenle alındığı söylenmişti ama hayata geçmedi o dönem. Çok eski proje yani. İlk başta MEB izin vermedi, bir dünya uğraştılar. İzin çıkınca da rafa kaldırdılar.Ya İnan Kıraç ne zaman elini cebine atmış yok Spor lisesi yapacakta onun yanında Galatasaray için geçici tesiste yapacak falan. O projeyi de anlattılar Space'te çok uzun zamandır konuşulan bir şeymiş 10-15 yıldır falan Eğitin Vakfı kendi yönetimi her şeyi kendinde olacağı bir Ali Sami Yen Spor lisesi açacak burada okuyan sporcular Galatasaray lisanslı olacak. Yani öyle kulübü düzlüğe çıkaracak ekonomik bir getiri - tesis falan yok olayın içinde bu arada çok güzel bir proje insan kaynağı alt yapı açısından umarım yapılır orası ayrı ama pazarlandığı şekilde değilmiş.