- 27 Ocak 2010
- 138.989
- 105.210
- 5.648
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Hayri Cund sanırım dağılmışlar. Saatimizi kuralım.
@Hayri Cund sanırım dağılmışlar. Saatimizi kuralım.
Hicbir yerde konusmayan hocada bunlara konusuyor MotzBu MALuk yurekli, gram sevmiyorum ama bir sekilde dogru haberleri herzaman ilk once alior.
GAVAT herif
çünkü terimci tayfa bunlar, dursunun terimi getirme ihtimali var ama eşref tarafında imkansız bir durum.Bunlar dursuna yol mu aciyorlar. Iyi ama neden ?
Terim gelse bunlarin ne kazanclari olacak ki adnans rengimçünkü terimci tayfa bunlar, dursunun terimi getirme ihtimali var ama eşref tarafında imkansız bir durum.
Youtube videosunun altında yer alan ifade. Bu beni düşündürdü. Dinlemeden bir şey demeyeyim ama Albayrak-Terim-Okan işbirliğinin altyapısı yapılıyor olabilir.Bunlar dursuna yol mu aciyorlar. Iyi ama neden ?
orasını bilemem,illa bi çıkarları olması da gerekmiyor ahbablık ilişkileri vardır büyük ihtimal. haluk,gökhan ve ibrahim seten tayfasının arası terimle iyi bildiğim kadarıyla. erhan telli bunlara bip çetesi diye sallıyordu bayaTerim gelse bunlarin ne kazanclari olacak ki adnans rengim
iyi yere konuk oluyor. provokasyonun olmadığı,düzgünce sohbetin döndüğü bir sohbet olur en azındanYarın Erden Timur Sports Digitalede imiş 22:30-00:00 arası canli konuk
ufaktan inşallah futbol konuşmaya başlarız..iyi yere konuk oluyor. provokasyonun olmadığı,düzgünce sohbetin döndüğü bir sohbet olur en azından
Edinilen bilgilere göre Galatasaray Eğitim Vakfı Başkan Yardımcısı Ayşe Fidan Baturalp ve Genel Müdür Begüm Hesapçıoğlu İnan Kıraç'a gidiyorlar. Vakfın bu seçime karıştırıldığını, bundan memnuniyetsizliklerini dile getiriyorlar. Eş zamanlı olarak da ailesi de devreye girince, İnan Kıraç çekilmek zorunda kalıyor.
(Burhan Can Terzi)
Burhan haberi arayıp soruyor, karşısındaki kişinin söylediğini kesin doğruymuş gibi kabul ediyor. Bence problemi bu, yalan söyleyebileceklerini hiç düşünmüyor.Ben sıkıldım Burhan Can Terzi'den...
Transfer konusunda da burdan gelecek haberlere okurum ama inanmam.
Anladığımda bir yemek masasında oturulup konuşulmuş - her şey ellerindeymiş gibi planlama hayalleri dosya kağıtlarına yazılıp yapılmı ve ellerde patlamış olarak yorumluyorum.
İnan Kıraç gerçekten çekilmişse bu işten Eşref Hamamcıoğlu nun seçileceğine pek ihtimal vermiyorum artık,Edinilen bilgilere göre Galatasaray Eğitim Vakfı Başkan Yardımcısı Ayşe Fidan Baturalp ve Genel Müdür Begüm Hesapçıoğlu İnan Kıraç'a gidiyorlar. Vakfın bu seçime karıştırıldığını, bundan memnuniyetsizliklerini dile getiriyorlar. Eş zamanlı olarak da ailesi de devreye girince, İnan Kıraç çekilmek zorunda kalıyor.
(Burhan Can Terzi)
Onu sen bende yaparız be hocam X kanalından arıyoruz haber peşindeyiz diye... habercilik gazeticilik öyle değil bence. o kadar sığ olmamalı.Burhan haberi arayıp soruyor, karşısındaki kişinin söylediğini kesin doğruymuş gibi kabul ediyor. Bence problemi bu, yalan söyleyebileceklerini hiç düşünmüyor.