Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Başlığı | 11 Haziran 2022

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya bu adamlar geriden mi geliyor...

Bilmiyorlar mı Cenk Ergün dedi Eşref kendi ağzıyla - Adnan öztürk ile ters açıklama yaptı etti...farkında değiller heralde.

Mancini'ye "Gel dersek geliyor" demek. İşte Vizyon!

1654597355930.webp

4 gün...4gün....4gün....4gün...

hype.gif

Her aday Galatasaray küçülmeyecek küçülemez diyor.Böyle diye diye borç dağlar kadar oldu.Planlı bir küçülme neden olmasın, sonuçta kulübün değeri değil küçülecek olan. 3-5 sene önce bir süreliğine hedefleri ve bütçeleri küçültseydik şimdi çoktan düzlüğe çıkmıştık.Tamam bunu yapmayalım ama bakın küçültmedik diyede Mancini vb. yüksek maliyetli takım ve transfer isteyen hocalarıda bu dönemde aklımızın ucundan geçirmeyelim.

Şu AA logolu bir söyleşi var hamacıoğlunun yukarıda tivitleri var - Aspor haberde koymuş..

orada bir cümlesi var . "Bana Sportif AŞ'de bana başkan vekili YAPILACAK OLAN Adnan Bey..." bilmiyorum "Yapacak" yerine yanlış mı söyledi ama ...

Tam Genç ve şampiyonluğa susamış kısımdan sonraki cümle.

Sonrasında Hüseyin Bey altyapı başına düşündüğümüz adaylardan biri - duraksıyor buralarda kelime seçiyor.

Eşref tarafı karışık yav, terchler net değil - kafa yapısı bir değil gibi.

yok eşrefe güvenmiyorum ama bu arazilerin yapımınıda dursuna verirsek satar falan.Ve şurada buna benzer o kadar yorum var ki inanılır gibi değil.Arkadaş hiçbir halt bilmeden bu kadar iftira atmaya utanmıyormusunuz..Başarısız olur deyip geçin.
Neymiş otel masraflarını Galatasaraya fatura etmiş.Evet klübe 2.3 milyon euro hibe eden adam üç kuruş otel masrafını klübe fatura edecek.El insaf arkadaş..

Dursun özbek ve yönetimi kesin başarılı olur demiyorum ama bu kadarda boş yorum yapılmaz arkadaş.

Bu godoman fosilin işi gücü milleti boklamak kaybedeceğini kendisi de biliyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Böyle konuşan adamin secimini de adnan öztürk üzerinden götürmeye çalışıyor ne kadar ilginçmiş. Heralde adnan öztürk yonetim kurulu listesindeydi biz görmedik heralde!

esref fazla diger taraf ile ugrasiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt