Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Başlığı | 11 Haziran 2022

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burada bazılarını anlamak güç dursuna kimse ölüp bitmiyor da eşrefi ölümüne savunmaları çok ironice. Ne planı programı var elmasın beceremediği küme düşme işini bu eşref yaşatır neymiş diksiyonu iyimiş iyi de bu kulübe katip değil başkan seçiyoruz böyle mantık olmaz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yahu ne içeriği koyacaksın bu medyada ? lig özetleri mi ? floryadaki idman görüntüsü futbolcu paylaşımını mı para verip izleyecek bu millet.

millet ekmek zeytin almaya dert - diosunki GS TV şeyi yayınlicam her platformda ...aylık para isticem ?

Şu anki GS app tede paralı kısım var ... cacık içerik yok açıkçası.

gstv de plates yayınlama projesi eşrefe mi aitti. sanki öyle hatırlıyorum

"Cimbom Talks" Podcast izlemek ister misiniz ?

Bu adamlar saf ...buralardan şu gösterdikleri gelir imkansız, normal GSTV ne kadar izleniyor ki medyayı bu kadar değerli olacağını öngörüyorlar mesela ??

Gazeteci vs tipler youtube kanallarında o kitleleri aldı bile zaten , onlar gibi ağır yorum olabilecek - kulübün içinin açık yorumlandığı bir yayın yapamazsın.

Turizm projesi dediği yabancıya 50 dolara stad müze gösterip bereket versin mi diceksin ?...

inanılmaz sinirlendim şu an..

yahu sunumu yapan adam...beyefendi...

bunca online konuşuyorsun ..söze önce Kulübün websitesinin haliyle başla - AMA önce en son ne zaman baktığını söyleyerek - özeleştiriyi yapıp bunlara geç...

17 den 20 ye kur attı bide "içeri girene kadar"

bahsettiği gelir İMKANSIZ bu yollardan - şahsi fikrim.

Bide senaryo gereği satarak kelimesini vurgulaman mikrofona yapışarak sunumundan öne geçti haberin olsun.

dursunun geçmişte rezalet bi başkanlık yaptığını hepimiz biliyoruz senin çıkıp söylemene gerek yok eşref bey. sen ne üretiyorsun ne vadediyorsun onu söyle. hiç birşey yok ortada

Adamların bağımsız değerleme raporların laf atıp hayal satıyor deyip. Bu bahsettikleri projelerde yıllık 105 milyon dolar gelir getireceğiz demek komedidir. 105 milyon dolar sadece dijitalden gelir elde edebileceğimize hiç inanmıyorum. Düzletme 5 yıllık toplam gelir 105 milyon dolarmı yani yıllık 21 milyon dolar bu arada benzer projeler Erden Timur'da anlatmıştı ama bu dijital projelerden tıllık20 milyon dolar bu ülkede zor geliyor bana.

Son düzenleme:
FUv5zhaWIAElVsW

FUv6xSMWYAUynzA

Resimde zaten perde ile yarısının bölündüğü gözüküyor 800 kişi nasıl olabilir burada acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt