Volkan Aslan
Aslan Üye
- 29 Haziran 2009
- 8.668
- 9.035
- 2.538
Adnan Polat Sebo reisi ve uA ı yanına aldı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eşref Hamamcıoğlu kadar itici gelen bir başkan adayı daha gelmedi. Samimiyetsiz üstüne. Ben Burak Elmas’tan sonra hiç bir vaade inanmıyorum oda ayrı konu. Adam bizi hayal kırıklığına uğrattı. Yoğurdu üfleyerek yiyoruz.Bende aynısını düşünüyorum - Yani Eşref'in lobisi (maalesef Ünal Aysal dahil...) hiç bir şey satılmasın, üzerine satmaya yönelik çalışılmasın, GS'nin malı GS'de kalsın (ne olacaksa yerinde sayan , üzerine değerlendirme yapılmayan yerler) - yarın öbür gün lazım olur kafasındaymış gibiler.
Daha ötesi bir masa başından GS'nin sorununu çözecek formüller sohbet niteliğini aşmayacak şekilde konuşulmuş - olur varsayılmış.
Eşref'in "çözümlerini" gözlerdeki parıltı vardı hatırlar herkes kur korumalı model diye kurtuluş dendi, ona benzetiyorum.
Edit:
Bununla beraber, olduki Erden Timur 4 yıl - 6 yıl aralığında bütün bu projeler hayta geçti , para akışıda başladı ve bahsettiği borçlar zart zurt düşmüş 6 Milyar TL para durdu kasada kemiksiz. O paraya dokunan hain olacaktır ileride, para yokken borçlanarak 2 adama 50 milyon EU lar bağlanarak neler yaşadık. Birde öyle para dururken neler yapılır. Onu yönetmek BAMBAŞKA bir konu.
onu benim gibi sevmeeeeee diye bağıran Galatasaray "sevdalıları"Adnan Polat Sebo reisi ve uA ı yanına aldı.
Ekli dosyayı görüntüle 161609
Ali yüce + gürsoy vasifsiz mi xdvasifsiz akrabalari topluyor demek.
Sırf o değil - Erden Timur spot ışıklarını üzerine aldı - Metin Öztürk'ten hinlikler bekliyorum o noktada.Erden Timur için Dursun Özbek kazansın diye düşünen çok kişi var mutlaka ama seçildikten bir süre sonra anlaşamayıp ilişkilerinin bozulup yolların ayrılmayacağının garantisi yok. Burak Elmasın Rezan Epözdemir ve diğerleri ile yaşadığı gibi.Ekip önemli ama asıl seçim Başkanlık için bunu göz ardı etmemek lazım.
"Bunları nasıl yapacaksınız?" sorusuna cüzdan çıkarıp sallayan Dursun görüntüsü de unutulmasın. Camiaya yapılmış büyük terbiyesizlik nazarımda, öyle de kalacak. Metazori kazanacak ama bu adamı o koltuğa yakıştıramıyorum.
Sorun 3 büyüklerdede aynı ,seçimden bir süre sonra başkanlar etrafındaki 2-3 ü geçmeyen kişi ile yönetiliyor kulübü.Bu kapalı devre antidemokratik yönetim şekli ile istikrarlı planlı yol almak mümkün olmuyor.Sırf o değil - Erden Timur spot ışıklarını üzerine aldı - Metin Öztürk'ten hinlikler bekliyorum o noktada.
Çok doğru tespit - o dengeler ince ipe bağlı doğruya doğru.
Örneğin, Metin Öztürk adayken Nazifoğlu ile kopmalarını o konuşmaları hatırlıyoruz. Ona benzer bir ortam olduğu anda Erden Timur "başlarım sizin tavrınıza" diyerek çekiledebilir. Onca sene sonra öne çıkan biri ilk defa çünkü, ilk defa vitrinde hatta tüm kadronun her şeyini ona sunduruyorlar stratejik oalrak. Onu terse düşürecek her hamle o riski taşıyor.
Potansiyeli olan adamların tepesi sorgulanan sevilmeyen profiller.
Olması zor ama katılanlardan tutarlı şekilde söyleniyor ve dünden beri baktım "yok öyle olmadı" açıklaması bulmak için o da yok. Keşke öyle olmamış olsa.Bunu okuyorumda görüntüsü var mı ? Video falan?
valla 3 büyüklerden 1 tanesinin kendine has düzeni var. bir kültürü var.Sorun 3 büyüklerdede aynı ,seçimden bir süre sonra başkanlar etrafındaki 2-3 ü geçmeyen kişi ile yönetiliyor kulübü.Bu kapalı devre antidemokratik yönetim şekli ile istikrarlı planlı yol almak mümkün olmuyor.
Olması zor ama katılanlardan tutarlı şekilde söyleniyor ve dünden beri baktım "yok öyle olmadı" açıklaması bulmak için o da yok. Keşke öyle olmamış olsa.
Aynisi adnan öztürk- esref icin de gecerli yanlizErden Timur için Dursun Özbek kazansın diye düşünen çok kişi var mutlaka ama seçildikten bir süre sonra anlaşamayıp ilişkilerinin bozulup yolların ayrılmayacağının garantisi yok. Burak Elmasın Rezan Epözdemir ve diğerleri ile yaşadığı gibi.Ekip önemli ama asıl seçim Başkanlık için bunu göz ardı etmemek lazım.