Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Başlığı | 11 Haziran 2022

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IncompatibleDisloyalJunco-max-1mb.gif

Sayın Eşref Hamamcıoğlu lobi çalışmalarını kazanmış görünüyor. İnan Kıraç, Ünal Aysal, Faruk Süren, Adnan Öztürk gibi isimleri yanında tutuyor.

Zamanında Sayın Dursun Özbek'in kazanmaması için rahmetli eski başkanımız Sayın Mustafa Cengiz'i 2 seçimde destekleyen kesim bu kez Eşref Hamamcıoğlu'nu seçtirmemek için Dursun Özbek'e kayabilir.

Eşref'in Kemerburgaz'ı iptal edeceğiz demesi ağır fail bu arada eğer yalan değilse

Bu seçimin tek güzel tarafı,seçilen başkanın 2 yıl süre ile seçilmesidir.

Bu seçim hiç heyecanlandırıyor beni. Başkan adayları farklı isimler olsa biraz umudum olurdu gelecek adına.

Aklı olan birisi Eşref'i desteklemez. Adamın ne yapacağı belli değil. Hiçbir projesi yok. Zamanında Uğurcan'ı alıp yedek oturturum diyen boş bir insan. Dursun da kötü bir başkanlık süresi geçirdi ama Eşref'e kıyasla çok daha iyi bir isim. Umarım günün sonunda Dursun kazanır.

Eşref Hamamcıoğlu konusunda kafamda tek bir soru işareti var. Seçilirse emlak konutla iş yapmamasını temenni ediyorum

Bu dediklerini Eşref'te satıyor yalnız. Bir taraf bize ait olmayan 40 dönümü alıp Florya'yı biz değerlendirelim Florya'da bir yeri pazarlamaya gerek yok zaten kendiliğinden satılır o yüzden geliri kimseyle paylaşmayalım derken diğer taraf bizim 20 dönümümüzü Emlak konuta satalım diyor. Kemerburgaz'da da tesis yapmaya toprak kayması falan gibi saçma açıklamalar yaparken ne hikmetse oraya Lise- spor hastanesi- hotel ve bunların tesisleri yapılınca o tehlike olmuyor ve bunlar yap-işlet-devret modeliyle yapılacak diyor yani senin deyimiyle Galatasaray adı altında kimlere peşkeş çekilecek kimler Galatasaray adı altında işleterek paraları götürecek? Dursun konusunda endişelerin çok doğru bende katılıyorum ama sanki diğer taraf bunları dememiş gibi davranmanız biraz komedi.
Bence Eşrefin pek bir projesi yok Hasan. Ama Dursun bağıra bağıra satmaya geliyor. Ve bıraktığı yerden devam etmeye (Florya, Riva) hemde başta bahsedilen rakamların çok altında resmen peşkeş çekmeye geliyor. Hükümet destekli geliyor izlediğim kadarıyla.
Eşref konusunda haklı olabilirsin ama onun salya akıtmadan gelmesini bile pozitif değerlendirmişim demek.

80lerin ortasından beri takip ederim bu kadar kötü durumda görmedim kulübü.
Kendi içersinde işleyen Türkiye genelinin önünde bir demokrasi anlayışı vardı hep Galatasaray'ın.
Şimdi aynı ülke yönetiminde olduğu gibi demokratik araçlar kullanarak gelip içten yok etmeye geliyorlar.

Yanılırsam en mutlu insan ben olacağım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt