Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.242
- 42.979
- 3.748
Dursun Özbek alır bu seçimi benim ikisinden de bir beklentim yok gerçi Burak elmastan beklentimiz vardı da ne oldu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oyum Belhanda gibi bir dünya yıldızını bu takıma kazandıran Dursun Özbek'e.@Can Eroğlu da oy kullanmış
Eee böyle efsane mi olur? Adamlar oy kullanmak için tekerlekli sandalyede geliyor. MC, ölüm doseginden kalktı geldi.Fatih hocanın kulübü salladığı yok ki.
Profesyonel bakıyor, para verirlerse gelirim yoksa işim olmaz diyor. Ama lafa gelince divan üyesiyim diye kasılıyor.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aynı hatalar tekrarlanmayacak. Dursun Ozbek demedi mi " hatalardan ders aldım" diye?Oyum Belhanda gibi bir dünya yıldızını bu takıma kazandıran Dursun Özbek'e.
Oyum Belhanda gibi bir dünya yıldızını bu takıma kazandıran Dursun Özbek'e.
Beterin beteri vari gostermek icin esrefe atmistir daha kotu duruma gelince mutlu olur muhtemelenVay vay vayyy…
Ekli dosyayı görüntüle 161891
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hata değil. 3 Yıllık başkanlık süresi boyunca yaptığı nadir güzel işlerinden biriydi...Aynı hatalar tekrarlanmayacak. Dursun Ozbek demedi mi " hatalardan ders aldım" diye?![]()
Eşref Hamamcıoğlu : Öndeyiz.