Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Başlığı | 11 Haziran 2022

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bakalım 2023 seçimlerinden önce son vurgun olarak nereleri peşkeş çekecek Dursun?
Bunu anlamıyorum. Eşref bunu ağzı ile söylüyor Florya'nın tamamını almayacağız 20 dönümü Emlak Konuta satacağız ve Kemerburgaz'da yap işlet devret modeli ile Galatasaray adı altında birilerine para kazandıracağız diye ona hiç laf söylenmiyor.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Eşref hamamcıoğlu açık ara öndeymiş.

Diyelimki böyle , bu ne demek: + - şeklinde olumlu olumsuz baktığım şeyler

+ Dursun'un geçmişi kendisini bitirmiş, projelerin konuşmaların önemi 0 demek
+ Metin Öztürk ve lobisi olmayacak demek
- Erden Timur'un emeğine yazık oldu demek
- Cemal Özgörkey'de tablodan çıkmış olacak

ama Eşref ile hiç ileri gidemeyiz ... en büyük gündemi Ali Koç'a omuz atmak olur

Eşref hamamcıoğluna çok yakınları dışında oy veren benim gözümde Galatasaraylı değildir.

Eşref beyi karakter olarak tabiki tanımıyoruz.Bu konusa laf söylemek bize düşmez.Ama şu seçim sürecinde yapılan yorumlar,projeler falan kesinlikle Dursun Özbek ve yönetimi farklı kazanması lazım.kazanmasına rağmen Oyların birbirine yakın olması bile bence sıkıntı olur.

Çok şükür kişilerden bağımsız tek gayem Galatasarayın menfaatidir.
Kişilerden bağımsız ve başka sebepler göz önünde olmaksızın herkesin bu düşüncede olması gerekiyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Diyelimki böyle , bu ne demek: + - şeklinde olumlu olumsuz baktığım şeyler

+ Dursun'un geçmişi kendisini bitirmiş, projelerin konuşmaların önemi 0 demek
+ Metin Öztürk ve lobisi olmayacak demek
- Erden Timur'un emeğine yazık oldu demek
- Cemal Özgörkey'de tablodan çıkmış olacak

ama Eşref ile hiç ileri gidemeyiz ... en büyük gündemi Ali Koç'a omuz atmak olur
Erden Eşrefle de calisir sorun olmaz bence.

1654946739133.webp

Bu arada Necati Emre Aşıkla beraber oy kullanmış :D Emre'yi nasıl Fatih hoca sandı bu :D

Hamamsona fosiller beleş etkinlikler için oy verirdi daha genç kitle verirmi acaba

Bence Eşrefin pek bir projesi yok Hasan. Ama Dursun bağıra bağıra satmaya geliyor. Ve bıraktığı yerden devam etmeye (Florya, Riva) hemde başta bahsedilen rakamların çok altında resmen peşkeş çekmeye geliyor. Hükümet destekli geliyor izlediğim kadarıyla.
Eşref konusunda haklı olabilirsin ama onun salya akıtmadan gelmesini bile pozitif değerlendirmişim demek.

80lerin ortasından beri takip ederim bu kadar kötü durumda görmedim kulübü.
Kendi içersinde işleyen Türkiye genelinin önünde bir demokrasi anlayışı vardı hep Galatasaray'ın.
Şimdi aynı ülke yönetiminde olduğu gibi demokratik araçlar kullanarak gelip içten yok etmeye geliyorlar.

Yanılırsam en mutlu insan ben olacağım
Eşref te bağıra bağıra geliyor işte gayrimenkul kısmında bunları söylüyor ama algıda seçicilik yüzünden sanki söylememiş gibi davranıyorsunuz.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Eşref hamamcıoğluna çok yakınları dışında oy veren benim gözümde Galatasaraylı değildir.

Eşref beyi karakter olarak tabiki tanımıyoruz.Bu konusa laf söylemek bize düşmez.Ama şu seçim sürecinde yapılan yorumlar,projeler falan kesinlikle Dursun Özbek ve yönetimi farklı kazanması lazım.kazanmasına rağmen Oyların birbirine yakın olması bile bence sıkıntı olur.

Çok şükür kişilerden bağımsız tek gayem Galatasarayın menfaatidir.
Kişilerden bağımsız ve başka sebepler göz önünde olmaksızın herkesin bu düşüncede olması gerekiyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Eşref 'e oy veren GALATASARAY 'li olmayabilir.
Ancak yağli suratın yaptığı pislikleri ve rezillikleri göre göre oy veren hainin önde gidenidir.
Arazileri 10'da 1 fiyatına peşkeş çekmek.
Otelden fatura kestirmek
Tefeci'den daha yüksek faiz ile (üstelik döviz) kulübü kendine borçlandirmak.
Ffp'nin içine etmek.

Dursunu sevdigimizden degil ama erden timurun projeler cok dogru. Umarim genel kurul sacmalayip esrefi secmez

Eşref 'e oy veren GALATASARAY 'li olmayabilir.
Ancak yağli suratın yaptığı pislikleri ve rezillikleri göre göre oy veren hainin önde gidenidir.
Arazileri 10'da 1 fiyatına peşkeş çekmek.
Otelden fatura kestirmek
Tefeci'den daha yüksek faiz ile (üstelik döviz) kulübü kendine borçlandirmak.

Ffp'nin içine etmek.

Şu maddelerde Erden Timur'a inanmak istiyorum işte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt