Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Başlığı | 11 Haziran 2022

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Az sayıda projesini gerçekleştirebilmek için de gidecek ve sayın Cumhurbaşkanım çekecek maalesef.Tabii özellikle Bakanlıklardan destek isteyecek bunlar için.

Tamam ama bu normal diyorum. Bizim normalimiz yani. Her Başkan yapmakta bunu zaten klüp gözetmeksizin. Benim değindiğim ilk yazdığın. Seçim öncesi ve devamında almış olduğu destek yorumuna.

Ilk sandiklar hayvan gibi fark olmazsa umutlanirim

Önemli değil renktaş, her zaman alıntılayabilirsin.
Eşref'in oyu kemikleşmiştir diye düşünüyorum. %60-40 açıklaması sebebiyle de minimum farktan tahminimi yapıyorum. 100-150 civarı da boykot olur diye düşünüyorum.
Bu kemiklesen kitle de epey problem. Secimden sonra da sonuna kadar muhalif olacaklar simdi. Sampiyon rahmetli baskan karsisinda bile dursuna baya oy cikmisti.

Bugünü unutmayacağız sanırım. İnşallah herşey istediğimiz gibi olur.

Benle ne alakası var .
Herkesin bildiği şeye bizzat şahit mi olmak lazım.
Ayrıca kulübe hibe filan etmedi.
Kulübü icraya verdi

Ayrıca diyelim ki kulübü düşünüyor o zaman neden Türk lirası değilde dövizle kulübü kendine borçlandirip faiz uyguladı?

Birde Riva florya'yi satacağını söylediği sunumda tüm rakamlar döviz üzerinden gelecek diye sunum yaptırdı ve senelik sadece riva'dan 50 milyon dolar gelecekti 2025'lere kadar üstelik.
O zaman da orada değildim ne olacak şimdi?

Bak reis çok detaya giremeyeceğim.
Benim gözümde dursun özbeğinde başkanlık döneminde hataları olmuşdur.Zaten hataları olmasa o seçimi kaybetmezdi.

Benim gözümde geçmişdeki tüm başkanlar genel anlamda başarısız bir dönem geçirmişdir..
Şu taraftarın diğer başkanlara bu kadar laf söylemeyip dursuna hakaretler yağdırması rezillikdir iş bilmezlikdir.Sırf tipinden dolayı bı ayırımcığı yapan tipler var.

Bırakın bu keskin söylemleri Galatasarayın menfaati için yeni seçilecek başkan ve yönetimi destekleyin.Kötü işler yaparlarsa tekrar indirilir.Bu kadar basit.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ilk sandıkta Eşref başganım farkı atmış görünüyor

noders.gif
nopes2.gif
nopes.gif
noders2.gif

Şu an GSC olarak halimiz

Sarı akıyor sarı değerli kongre üyeleri bu herife bir daha geçit vermeyecek inşallah

İlk sandıklar baş başa olursa, gençler Dursun'u başımıza bela edecektir demektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt