Onat Can Sağıroğlu
10 Numara!
- 22 Kasım 2008
- 19.823
- 25.777
- 2.893
Dursun Özbek'in başkanlık döneminin savunulacak hiçbir tarafı yok yav.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Az sayıda projesini gerçekleştirebilmek için de gidecek ve sayın Cumhurbaşkanım çekecek maalesef.Tabii özellikle Bakanlıklardan destek isteyecek bunlar için.
Bu kemiklesen kitle de epey problem. Secimden sonra da sonuna kadar muhalif olacaklar simdi. Sampiyon rahmetli baskan karsisinda bile dursuna baya oy cikmisti.Önemli değil renktaş, her zaman alıntılayabilirsin.
Eşref'in oyu kemikleşmiştir diye düşünüyorum. %60-40 açıklaması sebebiyle de minimum farktan tahminimi yapıyorum. 100-150 civarı da boykot olur diye düşünüyorum.
ilk sandık eşref çıkarIlk sandiklar hayvan gibi fark olmazsa umutlanirim
Hiç iyi degilim senKemal nbr ozledim seni
Seni özlemiş yokluk çekiyor dikkat etHiç iyi degilim sen
Cok farkli cikmasin bari. yok ya genc üyeler de dursunu sevmi or diye esref alirilk sandık eşref çıkar
İktidarın 4500 kişiden kaçının oyuna etkisi olmuştur sizceTamam ama bu normal diyorum. Bizim normalimiz yani. Her Başkan yapmakta bunu zaten klüp gözetmeksizin. Benim değindiğim ilk yazdığın. Seçim öncesi ve devamında almış olduğu destek yorumuna.
Benle ne alakası var .
Herkesin bildiği şeye bizzat şahit mi olmak lazım.
Ayrıca kulübe hibe filan etmedi.
Kulübü icraya verdi
Ayrıca diyelim ki kulübü düşünüyor o zaman neden Türk lirası değilde dövizle kulübü kendine borçlandirip faiz uyguladı?
Birde Riva florya'yi satacağını söylediği sunumda tüm rakamlar döviz üzerinden gelecek diye sunum yaptırdı ve senelik sadece riva'dan 50 milyon dolar gelecekti 2025'lere kadar üstelik.
O zaman da orada değildim ne olacak şimdi?
açılmaya başlandı çok büyük sarı farkı olmayacak gibiCok farkli cikmasin bari. yok ya genc üyeler de dursunu sevmi or diye esref alir