- 6 Eylül 2014
- 93.202
- 64.144
- 4.488
Jest ve mimiklerle bakınca eşrefe başkanlık daha yakın gibi duruyor dedi Nevzat Dindar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hesap makinesi gibisin ha91 oy saydim dursun 3. Veya 4. Sandik
Bunu cidden saydın mı nasıl yaptın yav91 oy saydim dursun 3. Veya 4. Sandik
O maalesef bir sorun evetYok renktaş. İsim verip kavga çıkarmak niyetinde değilim de Fatih Terim dönemi yaşadıklarımızın daha ötesini görüyorum şu an. Her puan kaybından sonra "biz demiştik" mesajlarını görüyorum maalesef.
Çok acı bir şey ya. Benim anlayamadığım bir olaydır bu kişilere bu kadar nefret besleyip her şey yansın, bitsin, kül olsun zihniyeti.O maalesef bir sorun evet
Velevki Dursun kazandı - TD FT olmadı - başarıslıkta başlayacak
Eşref kazandı TD yabancı oldu - başarısılıkta torrentin 15 katı olacak.
orda maalesef haklısın (forum içi demiyorum keisnlikte tüm taraftar profilimizde var bu defo)
Mesela Burak Elmas geldiğinde ben hiç birşey demedim. Çünkü yapacakları v.s. kapalı kutuydu 2-3 aylık süre yapabileceklerinin fragmanı olacaktı. Ama gelir gelmez kendisine efsane çekenlerin çoğu bu süre içerisinde ibrasızlık nöbetine başladı.Yok renktaş. İsim verip kavga çıkarmak niyetinde değilim de Fatih Terim dönemi yaşadıklarımızın daha ötesini görüyorum şu an. Her puan kaybından sonra "biz demiştik" mesajlarını görüyorum maalesef.