Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Başlığı | 11 Haziran 2022

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jest ve mimiklerle bakınca eşrefe başkanlık daha yakın gibi duruyor dedi Nevzat Dindar

1654953757292.webp

Yok renktaş. İsim verip kavga çıkarmak niyetinde değilim de Fatih Terim dönemi yaşadıklarımızın daha ötesini görüyorum şu an. Her puan kaybından sonra "biz demiştik" mesajlarını görüyorum maalesef.
O maalesef bir sorun evet

Velevki Dursun kazandı - TD FT olmadı - başarıslıkta başlayacak
Eşref kazandı TD yabancı oldu - başarısılıkta torrentin 15 katı olacak.

orda maalesef haklısın (forum içi demiyorum keisnlikte tüm taraftar profilimizde var bu defo)

O maalesef bir sorun evet

Velevki Dursun kazandı - TD FT olmadı - başarıslıkta başlayacak
Eşref kazandı TD yabancı oldu - başarısılıkta torrentin 15 katı olacak.

orda maalesef haklısın (forum içi demiyorum keisnlikte tüm taraftar profilimizde var bu defo)
Çok acı bir şey ya. Benim anlayamadığım bir olaydır bu kişilere bu kadar nefret besleyip her şey yansın, bitsin, kül olsun zihniyeti.

son sandıklardaki daha genç üyeler belirleyecek durumu hatta böyle başa baş giderse son sandıklara kalmayabilir çünkü geneli itibariyle genç üyeler bir aday üzerine yoğunlaşabiliyor

Dinçer Azaphan: “Sabah geldim, oyumu kullandım. Yarısını sarı, yarısını kırmızı attım. Galatasaray için kim hak ediyorsa inşallah… Zaten sponsor olduğum için, hangi başkan gelirse onun yanındayım.”

1654953838090.webp

şref: 7102

dursun: 6602

bu sandıklarda dönemdaşlık yahut o esnada lisede beraber eğitim görmenin efekti olabilir skorlar bazında.

Yok renktaş. İsim verip kavga çıkarmak niyetinde değilim de Fatih Terim dönemi yaşadıklarımızın daha ötesini görüyorum şu an. Her puan kaybından sonra "biz demiştik" mesajlarını görüyorum maalesef.
Mesela Burak Elmas geldiğinde ben hiç birşey demedim. Çünkü yapacakları v.s. kapalı kutuydu 2-3 aylık süre yapabileceklerinin fragmanı olacaktı. Ama gelir gelmez kendisine efsane çekenlerin çoğu bu süre içerisinde ibrasızlık nöbetine başladı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt