Kemal Özbaş
Ulubatlı Souness
- 8 Eylül 2009
- 30.857
- 8.649
- 2.518
20 sandık kalmışKaç sandık var daha beyler takip edemedim şu ana kadar. Çayımı aldım yeni oturdum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
20 sandık kalmışKaç sandık var daha beyler takip edemedim şu ana kadar. Çayımı aldım yeni oturdum.
Erden Timur faktöründen dolayı söylüyor olabilir miyim1 önceki seçimde liseli olmayan ve genç biri adaydı Eşref Hamamcıoğlu’nun rakibi. Şimdi ise ikisi de Liseli, ikisi de yaşlı. Dolayısıyla 9. Sandığa kadar kafa kafaya gider. Hatta Dursun bile önde çıkabilir çünkü eski üyeler arasında daha sayılıyor, yaş olarak daha büyük olduğu için
kulüp televizyonumuzda canla basla yayin yapan deniz gülen ve melisa cizmeci'yi tebrik ediyorum
sayin hamamcioglu ve sayin özbek basa bas gitmekte. genclerin reyleri belirleyici olacaktir
Ben de planlı şekilde parça parça ilerlemekten yanayım, genç oyuncular transfer edilsin maaş yükleri düşük olsun sürekli gelir sağlayabileceğimiz oyunculara gidelim isterim ama bugün seçilen başkan istediği kadar takımın maaş yükünü düşürsün istediği kadar genç oyuncular ile bir kadro kursun Mart-Nisan aylarına geldiğimizde başarı gelmemişse yine aynı senaryoları yaşarız. Teknik ekip sorgulanır, futbolcular çöp ilan edilir hatta yönetime kadar gider işEşref 10 tane transfer yapacağım deseydi hava ters eserdi bunu kabul edelim. Kimse geleceğe bakmıyor anlık başarı lazım herkese. Normalde bu adamların aday bile olamaması lazım. İnanılmaz bir sezonu geride bıraktık milletin psikolojisi bozuldu resmen. Sonumuz hayır olsun ben kendi adıma kötü zamanlar geçireceğimizi hissediyorum adaylar onu gösteriyor. Kim kazanırsa kazansın pek umrumda değil gibi sanki.
Dostum ilk sandıklardan bahsediyorsun ya. Ben de seni aydınlatmaya çalışıyorum. Ezbere konuşuyorsun. İlk sandıklar ikisinin de potansiyeli yüksek sandıklar 9’dan sonra işin rengi belli olurErden Timur faktöründen dolayı söylüyor olabilir miyim
enteresan bir bilgiBurak Elmas'ın kullandığı sandıktan hem sarı hem de kırmızı oy çıktı. (GS TV)
24kaç sandık var imparator murhan
İlk günkü iddiamın arkasındayım, garanti DÖ seçilecek.
Arkasında Kıraç, Aysal vs desteği var o kadar da olsun yav.Hamamsonun bukadar oy alması bile nekadar kötü yonetildigimizin bir kaniti
Aynı zarftan demek istiyor olabilirler de haklısın anlatım bozukluğu varenteresan bir bilgi