Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Başlığı | 11 Haziran 2022

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abi tam tersi bu adam girdiğinden bu yana eşref düşüşte gibi

son 10 yılda adnan öztürkten daha kolpa adam çok azdır bu kulüpte

başarısız adam olmuştur ama bu kadar kolpası yok

adam daha 3 gün önce başkalarının ağzıyla yalan söyledi
bize göre dinamikler farklı - üyelerin tanışıklık vasıtasıyla lisi içi bakışları dinamikleri çok farklı unutmamak gerek.

Bende sana katılıyorum ama divan içi çok değişik.

dursun başkanım kaybederse bağımsız c.başkanı adayı olmalı

memleketi uçuracaktır

Yahu arkadaş bizim taraftar kadar duygusal kinci taraftar yok. Hala Dursun çok kötü kulübü sattı vs vs. Size söyleyin arkadaşlar Dursun Özbek iyi niyetli biriydi ama beceriksizdi ve hep yanlış tercihler yapmıştı özellikle hoca konusunda. Şu an durum farklı Dursun başkan olsa bile kulübü kendisi değil ekibi yönetir. Bakın adamın listesinde çok sağlam adamlar var ve bu adamlar sözlerinde duracaklaronda şüphe duyulmayacak adamlar çünkü şimdiye kadar sözlerini tuttular. Ama Eşrefte bir şey yok hiçbir şey yok.

Bakın Eşref seçilirse asıl kulüp nasıl satılıyormuş siz o zaman görürsünüz. Başarısız olursa da hiçbir şekilde hesap vermez, siz de hesap soramazsınız çünkü adam başarı vaadetmiyor yahu. Adam boş küme, cebinde para da yok. Transfere harcayacak parası yok,mecburen kulüp değerlerini direkt satacak (kendisi söylüyor) ya da eldeki 1/2 oyuncuyu 3/10 kuruşa bir kulübe hediye edecek. Bunun neyini anlamıyorsunuz arkadaş.

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yanlışın var Eşref Emlak Konuta satacağım diyor 20 dönümü. Erden Timur florya'da gelirimizi paylaşmaya gerek yok tamamını alıp Galatasaray kendisi yapar- satar diyor.
Arsalarımızı peşkeş çektiği zaman Murat Kurum Emlak Gyo başkanıydı. Şimdi Çevre Şehircilik Bakanı.

Dursun'un kanı sarı kırmızı akıyor diye değil hain bir dolandırıcı olduğu için geliyor başkanlığa. Muhalif gazeteciler bizzat Kurum gibi adamların desteğiyle aday oldu diyor. Seçimi kaybederde kahpe planları bozulur umarım.

Neden tartışamıyoruz? Siz söylersiniz ben dinlerim, hemen garip garip tavırlar, siz bunu kabul ediyorsanız ben bir şey demiyorum zaten, sadece mevcut hükümete muhalif olanların, şu durumda Dursuncu kesilmesi garibime gidiyor, size dediğim bir şey yok.
Başkanlık döneminde forumda konu başlığına Sözde Başkan yazılan adamı bugün kral ettiler. Çok garip bende anlamıyorum.

Son düzenleme:
şu olursa daha kötü olur muhabbeti bitsin. dursun özbeki desteklemiyorum ama kazanırsa belki iyi işler yapacak bilemiyoruz. ya da eşref hamamcıoğlu küme düşürür diyen var. bu kadar ön yargılı olmaya gerek yok

İki adayın fotoğraflarına bakıldığında bile kime oy verilmesi gerektiği belli oluyor.
213.webp

Dursun u gram sevmemekle birlikte nefret ediyorum ancak eşrefte Burak Elmas vol2 olacağı belli maalesef

İki adayda birbirinden çöp olması nedeniyle seçim sonucu umrumda değil

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt