Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Başlığı | 11 Haziran 2022

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eşref hamamcıoğlu'nun sportif aş'yi adnan öztürk'e bırakacak olması kendisini bir adım öne taşıyor bana göre. dursun özbek'ten daha faydalı olacaktır

Eşref Hamamcıoğlu bu kulübe hiç bir katkı veremez. Burdan destekleyen arkadaşlara saygım var ama onlara de soruyorım samimi olarak. Hamamcıoğlu size samimi geliyor mu yada güven veriyor mu. Geçen dönemden beridir aday ama hiç bir vaadi yok. Taraftar nazarından da bir beklenti yok.

Sana dursun samimi geliyorsa sıkıntı büyük renktaş

935E76C4-FE1A-41D6-8B45-117F5E71121B.webp

eşref hamamcıoğlu'nun sportif aş'yi adnan öztürk'e bırakacak olması kendisini bir adım öne taşıyor bana göre. dursun özbek'ten daha faydalı olacaktır

Bence seçimi kaybettiren faktörlerden biri olacak. Daha seçilmeden krize sebebiyet verdi. Ünal Aysal zamanında da kendi yönetimiyle çatışıp rol çalıyordu. Hamamcıoğlu kibrinde bir başkanla uzun soluklu çalışma ihtimali yok.

Dee Bost dan gelen son bilgilere göre,ne kadar bizimle ilgilense de,desteğini hiç esirgemeyen sayılı kulüp yetkililerinden olsa da referandum zamanı tavrı ve iktidara yakınlığını öğrendikten sonra bir daha Erden Timur un yüzünü görmek istemiyorum diyormuş.

Bize yakın tarafta kırmızı ağır sıçmış görünüyor. Muhtemelen 9. Sandık 65 civarı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt