Zafer Gökhan Güney
Sarı Üye
- 6 Haziran 2015
- 669
- 588
- 853
Sorması ayıp mesleğiniz ne acaba?? Meraktan soruyorum.Senden daha iyi bildiğim kesin gelmiş burada bana imar inşaat anlatıyor gel de kafayı yeme)))
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sorması ayıp mesleğiniz ne acaba?? Meraktan soruyorum.Senden daha iyi bildiğim kesin gelmiş burada bana imar inşaat anlatıyor gel de kafayı yeme)))
Eşref Hamamcıoğlu bu kulübe hiç bir katkı veremez. Burdan destekleyen arkadaşlara saygım var ama onlara de soruyorım samimi olarak. Hamamcıoğlu size samimi geliyor mu yada güven veriyor mu. Geçen dönemden beridir aday ama hiç bir vaadi yok. Taraftar nazarından da bir beklenti yok.
Çok daha fazla fark vardıGecen secimde Esref Hamamcioglu yine 150 civari oy onde miydi?
öyle bir durumda oy atmamak gerekiyor reisİki adayın fotoğraflarına bakıldığında bile kime oy verilmesi gerektiği belli oluyor.
eşref hamamcıoğlu'nun sportif aş'yi adnan öztürk'e bırakacak olması kendisini bir adım öne taşıyor bana göre. dursun özbek'ten daha faydalı olacaktır
300 kusurdu yanlis hatirlamiyorsamGecen secimde Esref Hamamcioglu yine 150 civari oy onde miydi?
Ulan furkyBaşladıkları işi bitirmeye geliyorlar.
![]()

?Dee Bost dan gelen son bilgilere göre,ne kadar bizimle ilgilense de,desteğini hiç esirgemeyen sayılı kulüp yetkililerinden olsa da referandum zamanı tavrı ve iktidara yakınlığını öğrendikten sonra bir daha Erden Timur un yüzünü görmek istemiyorum diyormuş.