- 26 Ocak 2021
- 40.993
- 40.239
- 3.078
24 zaten yav 22 değil.Televizyonda 24 dediler ne bilem
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
24 zaten yav 22 değil.Televizyonda 24 dediler ne bilem
Benim adayım Asena Hanım
![]()
İkisi de son seçimlerinde yenildilerAdaylara gelKoskoca Galatasaray ne hallere düştü
ASUS_X00LDA cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Neden tartışamıyoruz? Siz söylersiniz ben dinlerim, hemen garip garip tavırlar, siz bunu kabul ediyorsanız ben bir şey demiyorum zaten, sadece mevcut hükümete muhalif olanların, şu durumda Dursuncu kesilmesi garibime gidiyor, size dediğim bir şey yok.Kardeş tamam en bilgili sensin. Özel imarı bu devirde herkes alıyor neyi abartıyorsun bala anlamak güç
Geçende 10 sandığa kadar öndeydi reisEşref mi önde???
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu ampül olayini kacirdim galiba. Nerden gelme?Dursun seçimi kazanırsa yeni logomuz.
![]()
Kim aday olsun isterdin reisAdaylara gelKoskoca Galatasaray ne hallere düştü
ASUS_X00LDA cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Neyin inadını yapıyorum anlamadım? Size faydalı bilgi vermeye çalışıyorum sadece, gerilmenize gerek yok, he sizin bilgiye ihtiyacınız yokmuş zaten, ülkenin yarısı gibi bildiğinizi sanıyormuşsunuz her şeyi anladığım kadarı ile o yüzden uzatmaya gerek yok.. İyi günler..Yav arkadaş neyin değerleme raporunu atacaksın, gidersin belediyeye sorarsın, şı anda florya 2 kat villa imarı var, havaalanı kalktığı için yeni imar çalışması başlayacak neyi inat ediyordun hala yav
Dursun’dan daha güven veriyor. Sorun orada zaten, karşı tarafta Dursun var.Eşref Hamamcıoğlu bu kulübe hiç bir katkı veremez. Burdan destekleyen arkadaşlara saygım var ama onlara de soruyorım samimi olarak. Hamamcıoğlu size samimi geliyor mu yada güven veriyor mu. Geçen dönemden beridir aday ama hiç bir vaadi yok. Taraftar nazarından da bir beklenti yok.
Senden daha iyi bildiğim kesin gelmiş burada bana imar inşaat anlatıyor gel de kafayı yemeNeyin inadını yapıyorum anlamadım? Size faydalı bilgi vermeye çalışıyorum sadece, gerilmenize gerek yok, he sizin bilgiye ihtiyacınız yokmuş zaten, ülkenin yarısı gibi bildiğinizi sanıyormuşsunuz her şeyi anladığım kadarı ile o yüzden uzatmaya gerek yok.. İyi günler..
Arka planda da aysal ve kıraç var.eşrefin ekipte adnan başgan vardı dımı. başka kimler vardı acep