Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Başlığı | 11 Haziran 2022

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim adayım Asena Hanım
62a482b45cf3b0182809c27c.jpg

benimki de

Kardeş tamam en bilgili sensin. Özel imarı bu devirde herkes alıyor neyi abartıyorsun bala anlamak güç
Neden tartışamıyoruz? Siz söylersiniz ben dinlerim, hemen garip garip tavırlar, siz bunu kabul ediyorsanız ben bir şey demiyorum zaten, sadece mevcut hükümete muhalif olanların, şu durumda Dursuncu kesilmesi garibime gidiyor, size dediğim bir şey yok.

eşrefin ekipte adnan başgan vardı dımı. başka kimler vardı acep

Eşref Hamamcıoğlu bu kulübe hiç bir katkı veremez. Burdan destekleyen arkadaşlara saygım var ama onlara de soruyorım samimi olarak. Hamamcıoğlu size samimi geliyor mu yada güven veriyor mu. Geçen dönemden beridir aday ama hiç bir vaadi yok. Taraftar nazarından da bir beklenti yok.

Yav arkadaş neyin değerleme raporunu atacaksın, gidersin belediyeye sorarsın, şı anda florya 2 kat villa imarı var, havaalanı kalktığı için yeni imar çalışması başlayacak neyi inat ediyordun hala yav
Neyin inadını yapıyorum anlamadım? Size faydalı bilgi vermeye çalışıyorum sadece, gerilmenize gerek yok, he sizin bilgiye ihtiyacınız yokmuş zaten, ülkenin yarısı gibi bildiğinizi sanıyormuşsunuz her şeyi anladığım kadarı ile o yüzden uzatmaya gerek yok.. İyi günler..

Eşref Hamamcıoğlu bu kulübe hiç bir katkı veremez. Burdan destekleyen arkadaşlara saygım var ama onlara de soruyorım samimi olarak. Hamamcıoğlu size samimi geliyor mu yada güven veriyor mu. Geçen dönemden beridir aday ama hiç bir vaadi yok. Taraftar nazarından da bir beklenti yok.
Dursun’dan daha güven veriyor. Sorun orada zaten, karşı tarafta Dursun var.

Neyin inadını yapıyorum anlamadım? Size faydalı bilgi vermeye çalışıyorum sadece, gerilmenize gerek yok, he sizin bilgiye ihtiyacınız yokmuş zaten, ülkenin yarısı gibi bildiğinizi sanıyormuşsunuz her şeyi anladığım kadarı ile o yüzden uzatmaya gerek yok.. İyi günler..
Senden daha iyi bildiğim kesin gelmiş burada bana imar inşaat anlatıyor gel de kafayı yeme:))))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt