Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dursun başkan meşhur 3 lüsünü kürsüye çıkıp çekemeyecek gibi renkdaş. fark fazlaFark 106 1800 oy var niye dönmesin yav
Dursun kazanmış gibi.
Ab itibariyle taraftar olarak ihtiyacımiz olan bu2 sandikta 30 azaldi. Böyle devam ederse kafa kafaya biter, sonra bjk kongresi gibi yumruklar konusur
Imkansiz116*
116 /8 = 14.5 - Drusun ortalama her 2 sanıkta bir 29-30 fark kapatması lazım en az
Bu sefer ibra tehdidi yapacaklarını sanmıyorum ikisi de liseli olduğundan her türlü ibra olurlar gibi geliyor bana.farkın bir aday lehine açılması lazım artık 40 50farkla kazanınca ibrasızlık demokles'in kılıcı gibi sallanıyor kazanın üstünde

Lol burdan hayatta dönmezDursun kazanmış gibi.
Zaten burada kimi destekliyorlarsa tersi daha hayirlidir bizim icin hic sasmazBurak elmasın yönetiminde de sözümona müthiş iş adamları vs vardı hepsini gördük, dursunun önceki başkanlığında ne gördünüz de destekliyorsunuz anlamadım, bi de Fatih Terim ismi geçiyor aman aman felaket ötesi olur bizim için
SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Dursun kazanmış gibi.
hiç belli olmazImkansiz
1800 oy kaldığı kesin mi yav 8 sandık kalmışFark 106 1800 oy var niye dönmesin yav
dursun kazanırsa seneye küme düşeriz
mantıken öyle ama sakız gibi uzar o iş , yönetimsizlikten kayıp çok olurAslında böyle yakın biten seçimler sayılmamalı
Yani yüzde 52 ye yüzde 48 gibi biten bir seçim kesinlikle çoğunluğu yansıtmıyor.
Eşit gibi diyebiliriz
En az 60 almalı Başkan olmak isteyen 2 adaylı seçimlerde..
Dursun kazanmış gibi.