Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.287
- 11.331
- 1.103
Yeni Başkan çok sürpriz olacak duyum aldım yeni başkanı açıklıyorum

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
Dursunun listesi böyle diyolar (1 kisi eksik)
Rihanna yı sarı kırmızı formayla göre biliriz diyorsun yaniyaglı surat selim sefadayı nerden bulmusta eklemis listeye kendisi eski mankenlerden günümüz eglence prodüksiyon sektörünün en tanınmıs kisilerinden
ülkeye gelen pek cok sarkıcı topcu popcı vs bu arkadas getiriyor
Rihanna yı sarı kırmızı formayla göre biliriz diyorsun yani
Rihanna yı sarı kırmızı formayla göre biliriz diyorsun yani
Şahsen ben dursun hariç kimseyi tanımıyorum.ben nasıl listesine aldıgına sasırıyorum keza ozan oral var o da genc basarılı birisi
fakat selim sefada cok tanınan birisi management sirketi var zaten ülkedeki büyük organizasyonların cogunda bunun eli var
hafiften kıvanc tatlıga benzer bir abimiz
Zaten bana göre buradaki adamların asıl işi tanıtım, pazarlama, parayı yönetme vb. şeyler olmalı futbol işine profesyonellere bırakmalı. Önemli olan bunu başarmak ama geçmişte futbolu bilmeyip futbola karışan yöneticiler yüzünden başarısız olduk. Umarım yöneticiler bu sefer futbola karışmayıp başarılı oldukları alanda GS'ye hizmet verirler ve futbolu futbolu bilenlere bırakırlar.Şahsen ben dursun hariç kimseyi tanımıyorum.
Yani ne iş yaparlar ederler hiç fikrim yok ki burada listeyi sallayan arkadaşların da kişileri tanıdığını pek düşünmüyorum.
Burada ki her kişi yüksek eğitimlerden geçtiğini tahmin ediyorum sadece. Sorun olan konu ise çoğuda spor yöneticilik ten bir haber oldukları büyük olasılıkla.
Mesela söylediğin modacı popcu yönetici var. Başarılı da olabilir ki öyle zaten anlattığına göre ama gel gör ki topu göstersen bomba zannedecek kişi de olabilir.
Bu pazarlama konularda da sportif sektörünü bilen kişiler olmalı bence.Zaten bana göre buradaki adamların asıl işi tanıtım, pazarlama, parayı yönetme vb. şeyler olmalı futbol işine profesyonellere bırakmalı. Önemli olan bunu başarmak ama geçmişte futbolu bilmeyip futbola karışan yöneticiler yüzünden başarısız olduk. Umarım yöneticiler bu sefer futbola karışmayıp başarılı oldukları alanda GS'ye hizmet verirler ve futbolu futbolu bilenlere bırakırlar.