Yeni Başkan çok sürpriz olacak duyum aldım yeni başkanı açıklıyorum
PoorBrokenIberianmidwifetoad-size_restricted.gif

DSKCkdfW0AEtt9H.jpg

Dursunun listesi böyle diyolar (1 kisi eksik)

İnşallah sürpriz olacak ve Mustafa Cengiz seçilecektir.

GSCimbom Forum kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

DSKCkdfW0AEtt9H.jpg

Dursunun listesi böyle diyolar (1 kisi eksik)

Bu listenin karşısında kim varsa onun tarafındayım. Taraftar bu listeyi asla yaşatmaz seçilseler bile.
Hala Can Topsakal gibi bir herifi listeye alabiliyor,
ulan herşeyi geçtim Özkan Olcay 84 yaşında be 84.

Mustafa Cengiz'in Mayıs ayına kadar kuracağı genç liste, isimlerden bağımsız benim desteklediğim taraftır şu görüntüler ile.

Ulan dursun ne biçim bir adamsın sen bu ne biçim liste
Nasuhi Sezgin
Can Topsakal

Gibi isimlerin hala Galatasaray listesinde yer alması açık açık bizimle dalga geçmesidir ...

Maşallah liste de bayağı genç (!)

Öyle adamlar varki aratınca Google 'da bile zor buluyorsun listedeki adamları

Yemin ediyorum çapsızlık söz konusu olunca dünya markası Dursun ...

Ulan şu uA azıcık Galatasaray menfaatlerini gözetse kendi menfaatlerini gözeteceklerine Dursun 'dan kesin kurtulabilirdik ...

Sayın Dursun Özbek Bey'in tekrar seçileceği bir hakikat. Ve bu hakikat bizim yararımıza olacak. Bunu anlamanızı diliyorum.

umarim Cengizin listesi daha iyidir

yaglı surat selim sefadayı nerden bulmusta eklemis listeye kendisi eski mankenlerden günümüz eglence prodüksiyon sektörünün en tanınmıs kisilerinden

ülkeye gelen pek cok sarkıcı topcu popcı vs bu arkadas getiriyor

yaglı surat selim sefadayı nerden bulmusta eklemis listeye kendisi eski mankenlerden günümüz eglence prodüksiyon sektörünün en tanınmıs kisilerinden

ülkeye gelen pek cok sarkıcı topcu popcı vs bu arkadas getiriyor
Rihanna yı sarı kırmızı formayla göre biliriz diyorsun yani

Dursun tarihin en kötü yönetimini kurdu herhalde. Bu nasıl bir liste? Kim var iş yapacak? Umarım seçilmez.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben nasıl listesine aldıgına sasırıyorum keza ozan oral var o da genc basarılı birisi

fakat selim sefada cok tanınan birisi management sirketi var zaten ülkedeki büyük organizasyonların cogunda bunun eli var

hafiften kıvanc tatlıga benzer bir abimiz

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

ben nasıl listesine aldıgına sasırıyorum keza ozan oral var o da genc basarılı birisi

fakat selim sefada cok tanınan birisi management sirketi var zaten ülkedeki büyük organizasyonların cogunda bunun eli var

hafiften kıvanc tatlıtuga benzer bir abimiz

hafiften kıvanc tatlıga benzer bir abimiz
Şahsen ben dursun hariç kimseyi tanımıyorum.
Yani ne iş yaparlar ederler hiç fikrim yok ki burada listeyi sallayan arkadaşların da kişileri tanıdığını pek düşünmüyorum.

Burada ki her kişi yüksek eğitimlerden geçtiğini tahmin ediyorum sadece. Sorun olan konu ise çoğuda spor yöneticilik ten bir haber oldukları büyük olasılıkla.

Mesela söylediğin modacı popcu yönetici var. Başarılı da olabilir ki öyle zaten anlattığına göre ama gel gör ki topu göstersen bomba zannedecek kişi de olabilir.

Kişilere biraz baktımda Özkan Olcay, Can Topsakal ve Nasuhi Sezgin dışındakiler o kadar fiyasko değil bence. Listede genç üyelerin olması da iyi. Keşke şu 3'lü yerinede en kötü genç isimleri listesine alsaydı. Umarım yarın son anda bir şey olurda en kötü Can Topsakal listesinde olmaz. Bu 3'lü yerinede gerekirse genç üyeler alırsa bence o kadar kötü değil.

Ozkan olcay daha gencecik 83 yaşında daha çok calisir

Şahsen ben dursun hariç kimseyi tanımıyorum.
Yani ne iş yaparlar ederler hiç fikrim yok ki burada listeyi sallayan arkadaşların da kişileri tanıdığını pek düşünmüyorum.

Burada ki her kişi yüksek eğitimlerden geçtiğini tahmin ediyorum sadece. Sorun olan konu ise çoğuda spor yöneticilik ten bir haber oldukları büyük olasılıkla.

Mesela söylediğin modacı popcu yönetici var. Başarılı da olabilir ki öyle zaten anlattığına göre ama gel gör ki topu göstersen bomba zannedecek kişi de olabilir.
Zaten bana göre buradaki adamların asıl işi tanıtım, pazarlama, parayı yönetme vb. şeyler olmalı futbol işine profesyonellere bırakmalı. Önemli olan bunu başarmak ama geçmişte futbolu bilmeyip futbola karışan yöneticiler yüzünden başarısız olduk. Umarım yöneticiler bu sefer futbola karışmayıp başarılı oldukları alanda GS'ye hizmet verirler ve futbolu futbolu bilenlere bırakırlar.

Zaten bana göre buradaki adamların asıl işi tanıtım, pazarlama, parayı yönetme vb. şeyler olmalı futbol işine profesyonellere bırakmalı. Önemli olan bunu başarmak ama geçmişte futbolu bilmeyip futbola karışan yöneticiler yüzünden başarısız olduk. Umarım yöneticiler bu sefer futbola karışmayıp başarılı oldukları alanda GS'ye hizmet verirler ve futbolu futbolu bilenlere bırakırlar.
Bu pazarlama konularda da sportif sektörünü bilen kişiler olmalı bence.
Kulüpler boşuna bu iflas durumunda değil maalesef.
Sportif yöneticilik ciddi kendine öz bir sektör oldu artık dünyada.

Bana sorsan göstermelik başkan seçersin gelenek adına ama tüm işleri pro, sektöre hakim kişilere emanet edersin.

Geri
Üst Alt