Mustafa Cengiz: "Bu işlem en fazla 1 ay sürecek şekilde kapasite ile çalışılacak. Bu yapılması gereken en önemli şey."

Mustafa Cengiz: "Kötü niyetli olarak baksam bu erken seçim operasyonuna bir Bizans oyunu derim. 20 günde seçime hazırlanabilmek mümkün değil. Diğer adaylar da bence bu konuda aksiyon alamadı.Aday olmak isteyen ama zaman kısıtından ötürü aday olamayan arkadaşlarıma da saygı duyuyorum. Bu seçim maalesef baskın basanındır anlayışı ile yapılmaktadır.Adeta bir Şafak Operasyonu gibi."

Valla bu Mustafa Cengiz baya güzel konuşuyor

En azından Dursun gibi saçmalamıyor ...

Mustafa Cengiz: "5 Ocak'ta mali durum için Dursun Özbek'ten belgeleri istedik. Maalesef bize sadece taranmış faaliyet raporlarını gönderdiler."

13 Ocak da olmaması beni derinden yaralamıştır.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Savaş Çorlu sürpriz olma ihtimalinin bulunduğunu ve sandıklardan çıkacak beyaz oyların azımsanmayacak sayıda olacağını söylemiş.

Son düzenleme:
Döve döve o koltuktan indirilmesi gereken bir adamı yine seçip 3,5 sene daha marka değerini düşürmeye devam edecek olan genel kurul üyeleri var. Üstelik tanınmamış Mustafa Cengiz haricinde 1 kişi bile aday çıkmamış.

Akıl tutulması Vol 42432123..

Mustafa Cengiz 'in A.Albayrak ve B.Elmas meselesi doğru olabilir hatta Muhtar Kent Galatasaray Sportif A.Ş'de gorev alacak şeklinde ''Coca Cola Ceo 'su Muhtar Kent Galatasaray Sportif A.Ş'de görev alacak'' şeklinde bir haber de gördüm

Bunlar gerçek olur olmaz bilemem ama bu adam benim güvenimi kazandı açıkcası en azından adam Dursun 'a bakarak vizyonlu birisine benziyor.
Dursun daha çıkıp kamera karşısında konuşma yapmasını beceremiyor yav.İlk zamanlarda ııı diyip duruyordu şimdi çocuk gibi eline bir kağıt veriyorlar ordan okuyup duruyor

İyidir kötüdür o kadar iyi tanımıyorum bu Mustafa Cengiz'i ama Dursun'a karşı her türlü bu adamı desteklerim hem adam mayıs ayında bir daha seçime gideceğini söylüyor.Ki ben çoğu kişinin aksine öyle Dursun'un açık ara farkla başkan seçileceğini filan düşünmüyorum.Dursun son açıklamalarıyla da 3 yıldır yaptıklarıyla da çok üyeyi karşısına aldı tabi Galatasaray umrunda olmayan bir ton üyemiz var yukarlardan gelen emirle oyunu satmış olanlar var ama elbet bu gidişattan rahatsız olan Galatasaray'ın başkanlık makamını 3 yıl daha Dursun'a bırakmayacak adam gibi üyelerimiz de vardır.

30 milyonluk camia zaten Dursun'a 3 yıl daha ''Galatasaray Başkanlığı'' makamını bırakırsa vay halimize ...

hala otel spor salonu diye zırvaladı ya 3 senedir aynı masallar cumartesi kurtulacagız

Bence iş o kadar da ümitsiz değil bu sefer Dursun 'dan kurtulacağımızı düşünüyorum

Mustafa Cengiz şu seçim gününe kadar A.Albayrak ve B.Elmas ikilisini herkese duyursun mayıs ayında seçime gideceğini sık sık tekrar etsin bence bir kez daha Dursun'u seçmezler. Tamam Mustafa Cengiz tanınmaz etmez ama A.Albayrak ve B.Elmas isimleriyle bağlarıyla ciddi bir üye topluluğunu yanlarına çekebilir...

hala otel spor salonu diye zırvaladı ya 3 senedir aynı masallar cumartesi kurtulacagız

Valla bu adam 3 yıldır takımın başında sanırım Futbol takımı yönettiğinin farkında değil Dursun Özbek'in 3 yıllık başkanlık özeti zaten sportif rezilliklerini hiç hesaba katmıyorum bile...
Otel yapıyoruz dedi,Turizm yok diye 3 yılda oteli tamamlayamadı ama ne hikmetse aynı zamanda başlayan kendi oteli yaklaşık 1 yıl önce açıldı
Riva-Florya 'nın yok pahasına elden çıkarılması.Buna satışı bile diyemiyorum
Biz borcu kapatıcaz yalanıyla gelip rekor borç yapma
Kardeşini sportif direktör yapması
yeğenini e-spor'un başına getirmesi
karısını Galatasaray üyesi yapması
Basket takımına spor salonu yapıcaz deniliyor sen bu takıma spor salonu yapıcan ama kim gidip izleyecek o salanda Basket takımını? Basket takımının hali içler acısı
TT arena'nın üst kullanım hakkını aldık diyordu ne oldu ? herhangi bir iyileştirmeye gidildi mi stadımızda ?
Müze müze diye yıllardır ortalıkta hala ne oldu o müzeye ?

Daha adamın sportif rezilliklerine belki de en başarısız yıllarımızı yaşattığına hiç girmedim bile ...

Kimse kusura bakmasın 3.5 senede yaşana bunca rezillige rağmen dursuna oy verende dursunu destekleyende benim gözümde Galatasaraylı felan değildir 20 ocakta görecez bakalım genel kurulun durumunu

Ya Allah
Bismillah
Allahu Ekber

5247049.jpg

#EVET BAŞLIYORUZ!

Mustafa Chengis nöbeti

KAZANACAĞIZ KAZANMAK İÇİN YARIŞACAĞIZ AMA NETİCE NE OLURSA OLSUN EN AZINDAN DENEMİŞ OLACAĞIZ. ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN.

Geri
Üst Alt