Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uğur Karakullukçu@ukarakullukcu
Dursun Özbek yönetiminden bir yönetici, 22 araçlık filosuyla Özbek lehine oy vermesi için yaşlı ve kulüple alakası olmayan liseli üyeleri kongreye getirip götürecek. Bu yöntemle 200 oy bekleniyor. Avrupa'da Para Ligi'ne giren, gönül verdiğiniz kulüp böyle yönetiliyor, bilin.
Koyun can derdinde kasap et derdinde.Bu kez dursun ve cengiz in "hic bir" organizasyonuna gitmedim
6-7 tane vardi , ikisi de kesenin agzini acmis , yuksek kalite yemekler limitsiz ickiler seklinde
doyurucu toplantilar olmus, 1 haftada kilo aldik diyordu mail grubunda arkadaslar
muhtemelen mayista secim oldugunda bir cok doyumluk organizasyon olacaktir , cengiz e oylari arttirabilir bu cunku mayista secim vaadi var
Zor o iş.bu seçimlerde ülkedeki seçimlerde oldugu gibi şaibe olma olasılıgı varmı sizce yani 1000 oy cıkacakken 1300 oy gibi gösterme
dursunun bukadar rahat olması hic normal degil
Kendisini Dursuncu saniyorduk. Bu haberlerin yayilmasi, medyanin bayagi propaganda yapmasi lazim.
Mustafa Cengiz secilmezse yaziklar olsun o liselilere.
Zor o iş.
Şurada sadece 10-15 sandık var. Her sandık başında yeterince üye var.
Niye Dursuncu olsun ki,taraftarın laf ettirmediği etmediği birkaç futbolcuya etti diye kimse Dursuncu olmaz.Uğur K. hep bu yönetimi haşlayan söylemlerde bulundu bugüne kadar.
Dursun'u mevcut iktidara yakin buluyorum. Ugur'un kanalini da mevcut iktidara yakin buluyorum. O kanalda Erman Toroglu disinda herkesin iktidarin istedigi gibi dusundugunu gozlemliyorum. Dursun'a laf soktugunu da hatirlamiyorum.