Su lanet olasi heriften kurtulalim baska birsey istemiyorum bu sene icin.

Mustafa Cengiz son sözü olarak lütfen seçime katılın diye defalarca vurguladı. Hiç umudum yok ama bu adam gerçekten kaliteli biri. Son sözü " Geçen 2.5 yıldan memnunsanız rakibime oy atın " oldu

Yarın ya küllerimizden yeniden doğacağız ya da son 3 sene de olduğu gibi tekrardan öleceğiz.

sent via GSC

Uğur Karakullukçu@ukarakullukcu
Dursun Özbek yönetiminden bir yönetici, 22 araçlık filosuyla Özbek lehine oy vermesi için yaşlı ve kulüple alakası olmayan liseli üyeleri kongreye getirip götürecek. Bu yöntemle 200 oy bekleniyor. Avrupa'da Para Ligi'ne giren, gönül verdiğiniz kulüp böyle yönetiliyor, bilin.

Uğur Karakullukçu@ukarakullukcu
Dursun Özbek yönetiminden bir yönetici, 22 araçlık filosuyla Özbek lehine oy vermesi için yaşlı ve kulüple alakası olmayan liseli üyeleri kongreye getirip götürecek. Bu yöntemle 200 oy bekleniyor. Avrupa'da Para Ligi'ne giren, gönül verdiğiniz kulüp böyle yönetiliyor, bilin.

Kendisini Dursuncu saniyorduk. Bu haberlerin yayilmasi, medyanin bayagi propaganda yapmasi lazim.

Mustafa Cengiz secilmezse yaziklar olsun o liselilere.

Bu kez dursun ve cengiz in "hic bir" organizasyonuna gitmedim

6-7 tane vardi , ikisi de kesenin agzini acmis , yuksek kalite yemekler limitsiz ickiler seklinde

doyurucu toplantilar olmus, 1 haftada kilo aldik diyordu mail grubunda arkadaslar

muhtemelen mayista secim oldugunda bir cok doyumluk organizasyon olacaktir , cengiz e oylari arttirabilir bu cunku mayista secim vaadi var

ads%25C4%25B1z.JPG

galatasaray kongresinde bunaklar dahil herzaman muhalif kesimin agırlıklı oldugu söylenir

bakalım yarın muhalefetmi agırlıklı yoksa iktidar yanlıları yine dursun efendiyimi yalayacaklar

Abdurrahim Albayrak: ''Rengim sarı, oyum Mustafa Cengiz'e!''

bu seçimlerde ülkedeki seçimlerde oldugu gibi şaibe olma olasılıgı varmı sizce yani 1000 oy cıkacakken 1300 oy gibi gösterme

dursunun bukadar rahat olması hic normal degil

Bu kez dursun ve cengiz in "hic bir" organizasyonuna gitmedim

6-7 tane vardi , ikisi de kesenin agzini acmis , yuksek kalite yemekler limitsiz ickiler seklinde

doyurucu toplantilar olmus, 1 haftada kilo aldik diyordu mail grubunda arkadaslar

muhtemelen mayista secim oldugunda bir cok doyumluk organizasyon olacaktir , cengiz e oylari arttirabilir bu cunku mayista secim vaadi var
Koyun can derdinde kasap et derdinde.

sent via GSC

Son 3 sene de yaşadıklarımız rezalet ve rezillikleri ne derece de içine sindirmiş biim üyeler yarın hep beraber göreceğiz.

Dursuna oy veren anam babam bile olsa haindir gözümde.

sent via GSC

Ya Mustafa Reis başkan olacak ya da Galatasaray Klübü batacak,bu işin şakası yok batacaz elde avuçta bişey kalmadı,adam gibi oy verin

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kendisini Dursuncu saniyorduk. Bu haberlerin yayilmasi, medyanin bayagi propaganda yapmasi lazim.

Mustafa Cengiz secilmezse yaziklar olsun o liselilere.

Niye Dursuncu olsun ki,taraftarın laf ettirmediği etmediği birkaç futbolcuya etti diye kimse Dursuncu olmaz.Uğur K. hep bu yönetimi haşlayan söylemlerde bulundu bugüne kadar.

Niye Dursuncu olsun ki,taraftarın laf ettirmediği etmediği birkaç futbolcuya etti diye kimse Dursuncu olmaz.Uğur K. hep bu yönetimi haşlayan söylemlerde bulundu bugüne kadar.

Dursun'u mevcut iktidara yakin buluyorum. Ugur'un kanalini da mevcut iktidara yakin buluyorum. O kanalda Erman Toroglu disinda herkesin iktidarin istedigi gibi dusundugunu gozlemliyorum. Dursun'a laf soktugunu da hatirlamiyorum.

Dursun'u mevcut iktidara yakin buluyorum. Ugur'un kanalini da mevcut iktidara yakin buluyorum. O kanalda Erman Toroglu disinda herkesin iktidarin istedigi gibi dusundugunu gozlemliyorum. Dursun'a laf soktugunu da hatirlamiyorum.

Reis kusura bakma da daha önce hiç Uğur K. izlememişsin hatırlamıyorsan.Adamın tavrı en baştan beri net.Sneijder konusu önyargı oluşturdu adam hakkında herkeste.

Geri
Üst Alt